Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Planul 10+ al echipei PMP include infrastructura rutieră, cele mai importante drumuri fiind tronsoanele de legătură cu alte judeţe!

Întrucât turismul şi infrastructura rutieră sunt esenţiale pentru dezvoltarea judeţului, pentru a nu mai fi acuzaţi că din cauza drumurilor proaste nu atragem suficient turiştii, deşi am fost binecuvântaţi cu o zonă extrem de frumoasă, în Planul 10+ al echipei PMP reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene constituie o prioritate.

„Unele drumuri au fost reabilitate, spune candidatul la şefia Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, pentru altele s-au scris proiectele şi se aşteaptă finanţarea. Importante sunt toate tronsoanele din judeţ, însă consider că cele mai importante artere sunt cele care ne leagă de judeţele vecine, un circuit continuu care să ne permită să circulăm liberi, să nu simţim diferenţele între judeţe şi, totodată, să nu mai lăsăm investitorii să ne scape printre degete, vânzându-ne motivul că nu îşi deschid afaceri aici din cauza drumurilor proaste“. Popovici a expus situaţia Drumului Judeţean DJ 572, tronsonul Comorâşte – Forotic – Brezon – Surducu Mare – Doclin – Tirol – Fizeş – Berzovia – Vermeş – Izgar – limita cu județul Timiş: „Este una dintre cele mai vitregite zone când vine vorba despre infrastructura rutieră. Cei aproape 56 de kilometri sunt un coșmar. Am făcut tot ce ne-a stat în putere până acum, drept dovadă proiectul de modernizare a fost depus spre finanțare. Iar pentru echipa PMP el va rămâne o prioritate în continuare, până când și ultimul metru de drum va fi asfaltat“ .

Popovici mai spune că DJ 571, care face legătura cu DN 57 pe tronsonul Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici, este vital, fiindcă zona are obiective turistice deosebite. De aceea în planul 10+ este inclus şi acest drum, pentru care a fost deja depus proiectul, în valoare de 126,5 milioane lei.

JCS-A.G.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200020