Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – La începutul acestei luni, o echipă formată din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Direcţiei Judeţene de Drumuri şi firmei Max Agro a făcut o vizită pe drumurile judeţene din Almăj, mai exact pe DJ 571 F – intravilan Eftimie Murgu și DJ 571 B – Intersecție Gârbovăț – Dalboșeț – Șopotu Nou!

Vizita a avut ca scop stabilirea calendarului pentru întreținerea drumurilor, ca urmare a Acordului cadru semnat între Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin și MaxAgro, ce are ca obiect reparații pe mai multe tronsoane de drum județean. Atunci s-a stabilit că primul tronson pe care se intervine va fi cel de pe raza comunei Eftimie Murgu. Motivele pentru care s-au demarat lucrările sunt următoarele: zona prezintă un mare interes turistic, iar modernizarea drumului județean de la intersecția cu drumul național a fost realizată anul trecut și a rămas doar un segment de 1,5 km din localitate nereparat.

Azi, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că drumul spre mori a fost finalizat. „Astăzi am finalizat asfaltarea în intravilanul comunei Eftimie Murgu. Lucrările vor începe în ritm intens cu DJ 572 Vermeș-Izgăr-până la limita cu județul Timiș. Asfaltăm în ritm susținut județul Caraș-Severin.”, a afirmat Romeo Dunca.

JCS-N.C.