Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Drumul judetean DJ608A, tronsonul Telescaun-Stațiunea Muntele Mic, a fost redeschis circulatiei rutiere, vineri, în jurul orei 11, informează comandamentul de iarnă al DADPP Caraş-Severin. În cursul dimineții s-a acționat pentru îndepărtarea zăpezii troienite de pe carosabil și redeschiderea acestui sector de drum în condiții optime din punct de vedere al circulației rutiere.

„Pentru a vă face o imagine cât mai completă asupra condițiilor meteorologice din stațiunile montane din județul Caraș-Severin, vă recomandăm să vizionați și imaginile oferite de webcam-urile amplasate în stațiunile montane Semenic, Muntele Mic și Văliug”, este recomandarea celor de la DADPP Caraş-Severin.

O invitație pe Muntele Mic a fost lansată de cei de la Muntele Mic Online: „Se anunță o zi excelentă pentru ski. Zăpadă din belșug, soare, vântul ne-a lăsat. Drumul este deschis, parcare deschisă, puteți urca și fără lanțuri dacă aveți experiență pe drumurile de iarnă, pentru cine nu e obișnuit cu un astfel de drum recomandăm echipare cu lanțuri. Teleski Nordica și Borlova în funcțiune. Vă așteptăm!”, sună mesajul postat pe Facebook de Muntele Mic Online.

Foto: Muntele Mic Online