Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Astăzi, în ultima zi a campaniei electorale, mă adresez dumneavoastră cu bucurie şi respect. Alegerile de duminică ne pun în faţa unei decizii care va modela viitorul municipiului Caransebeş!

Am avut bucuria de a vă cunoaşte pe foarte mulţi, am discutat în această lună despre tristeţile, problemele, dar şi zâmbetele dumneavoastră. Dar cea mai importantă este dorinţa dvs de a schimba lucrurile, de a construi un altfel de Caransebeş. Întâlnirile cu dumneavoastră rămân o experienţă care mi s-a amprentat pe suflet.

Duminică veţi decide cum vor fi drumurile şi străzile pe care copiii noştri merg spre şcoală, veţi decide starea spitalului din Caransebeş, de care depindem în momentele grele, o să decideţi locurile de muncă care vă vor ţine copiii acasă. Este o decizie cu greutate, dar una care va avea impact pentru viitor.

Votul vostru este puterea voastră și el va influența viitorul acestui oraş. Experienţa mea de viaţă şi cea de deputat m-a învățat că siguranța și binele nostru depind de acțiunile noastre. Dacă nu votați, alții vor decide soarta oraşului în care trăiţi.

Cui ar trebui să-i acordați votul? Nu mă voi angaja într-o politică de învinuire, nu voi vorbi despre adversarii mei. Şi nu o să contest niciodată lucrurile bune făcute de actuala administraţie. Dimpotrivă, tot ce a fost bun voi duce la capăt.

În schimb, stau în fața dumneavoastră în calitate de candidat al PNL şi vă spun că echipa liberală merită încrederea caransebeşenilor. Sunt oameni care merită respectaţi, sunt oameni realizaţi şi sunt mândru să îi numesc colegii mei, uniți în eforturile lor de a aduce o schimbare în bine în comunitate.

Duminică, votați cu inima pentru ca alegerea voastră să fie răsplătită cu o muncă onestă și onorabilă din partea celor aleși.

Haideți să construim un Caransebeş altfel!

Cu respect,

Dumitru Rujan

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015