Caraş-Severin, Romania

BIGĂR – Cele două erau așteptate în satul Bigăr ce aparține de comuna Berzasca, însă nu au mai ajuns acolo, ceea ce i-a determinat pe prietenii celor două fete să anunțe autoritățile!

„Apelul a fost făcut în jurul orei 00:30 de către un prieten al tinerelor, care a sesizat faptul ca acestea nu au mai ajuns și nici nu pot fi contactate. Până la această oră, cele două persoane si mașina în care călătoreau nu au fost găsite. Continuă căutările în zonă”, au transmis autoritățile cărășene în această dimineață.

Au fost mobilizați la căutări cinci subofițeri cu un microbuz de la ISU Caraș-Severin – secția Moldova Nouă, patru subofițeri și o autospecială de la Inspectoratul de Jandarmi Județean, patru agenți de la Inspectoratul de Poliție Județean, doi agenți de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră și responsabilul cu paza la Ocolul Silvic Berzasca. De asemenea, în jurul orei 7 a plecat în căutare și Salvamont Caraș-Severin, cu o mașină și patru salvatori. În același timp s-a solicitat și sprijin aerian prin elicopterul de la Unitatea Specială de Aviație a MAI de la Caransebeș.

ACTUALIZARE. În urmă cu puțin timp, cele două fete au fost găsite de polițiști pe un drum forestier din zonă, la aproximativ 17 kilometri de localitatea Bigăr, în autoturismul cu care au plecat. Potrivit Poliției județului, acestea se află în afara oricărui pericol și nu au suferit vătămări.

JCS-R.M.