Caraş-Severin, Romania

GREONI – Pompierii militari orăviţeni au intervenit astăzi la un accident rutier produs în jurul orei 15.00, pe DN 57, unde un autoturism cu trei ocupanţi s-a răsturnat în afara părţii carosabile!

Salvatorii ajunşi la locul accidentului au constatat că victimele, trei femei, nu erau încarcerate, în cazul uneia dintre ele – de aproximativ 50 de ani, aflată în stare de conştienţă – există suspiciune de fractură de bazin. Cea de-a doua femeie, de aproximativ 30 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, cu traumatism cranio-cerebral şi multiple alte traumatisme. Ambele victime au fost transportate de urgență, de un echipaj SMURD şi unul de Ambulanţă, la spitalul din Oraviţa. La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care va stabili cauzele producerii accidentului şi implicaţiile legale ale acestuia.

Potrivit Poliției județului, accidentul, produs la ieșirea din Grădinari spre Greoni, pe direcția Oravița-Grădinari, s-a soldat cu trei victime, la volan aflându-se femeia de 30 de ani care a decedat ulterior, la spital. Ea ar fi depășit un autoturism, însă la revenirea pe bandă a pierdut controlul vehiculului, acesta răsturnându-se. Și celelalte două ocupante ale autovehiculului, rănite, au ajuns la spital, iar oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz.

JCS-A.M.