Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primăria municipiului a lansat, săptămâna trecută, o procedură de achiziție de dotări IT pentru unitățile de învățământ cu o valoare estimată de 12,4 milioane cu TVA!

„Este vorba doar de prima tranșă din cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și conexe din municipiul Reșița», finanțat prin fonduri PNRR, a cărui valoare totală de este de 24,2 milioane lei cu TVA!“, a precizat primarul Ioan Popa, pe o rețea de socializare.

De aceste dotări vor beneficia cele 18 instituții de învățământ din Reșița și 2 unități conexe (Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională și Clubul Sportiv Școlar). „Mai exact, 389 săli de clasă, 36 de cabinete școlare, senzoriale și sportive, 15 laboratoare de informatică, 11 laboratoare de științe, 21 de cabinete de asistență psihopedagogică și 2 ateliere de instruire practică urmează să fie dotate complet cu echipamente IT!“, a adăugat edilul. Firmele de specialitate vor putea depune oferte până în 4 aprilie.

JCS-Walter Fleck