Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Dorinel Munteanu le-a dat liber fotbaliștilor până astăzi, însă aşteaptă să vadă cum evoluează criza coronavirusului, pentru că dacă va fi cazul, va amâna şi mai mult revenirea jucătorilor la club!

Munteanu spune că jucătorii săi sunt bine pregătiţi fizic şi că nu vor resimţi lipsa antrenamentelor dacă vor lua o pauză de patru-cinci zile. Antrenorul echipei din Valea Domanului speră ca elevii săi să îi asculte indicaţiile şi să nu iasă în locuri publice pentru a risca o infectare cu COVID-19.

„Este o situaţie specială, dar ne-am aliniat normelor şi am decis ca să las echipa până marţi după-masă să meargă acasă, să se liniştească mental şi, în funcţie de ce se va întâmpla, voi decide dacă va continua să stea acasă sau va reveni la antrenamente. Aşteptăm deciziile Federației Române de Fotbal și vedem ceea ce se va întâmpla în următoarele zile. Am stat de vorbă cu jucătorii străini din lot. Cei care au vrut să plece acasă, le-am permis acest lucru. Din fericire avem doar doi, Acka şi Luboya, iar dacă vor reuşi să plece acasă, le-am luat bilete de avion. Dar vor veni şi ei la program, fiindcă dacă se decide să reluăm antrenamentele vor veni la echipă. Nu ne avantajează, dar nici nu ne dezavantajează această situaţie, fiindcă este o situaţie globală, pentru toate echipele. Noi, din punct de vedere al pregătirii, nu avem nicio problemă, fiindcă echipa e foarte bine pregătită în cele două stagii din această iarnă, aşa că 4-5 zile de linişte şi de îngrijire a familiei nu afectează cu nimic. Fiecare se gândeşte la sănătatea lui şi a familiei sale. Aşa sper eu şi sunt convins că aşa vor face”, a declarat Dorinel Munteanu, antrenorul echipei CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru