Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta în urma unui accident rutier petrecut joi noaptea între localitățile Slatina Timiș și Bucoșnița!

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că un BMW condus de un tânăr de 19 ani din Cornereva, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi lovit un cap de pod și s-ar fi răsturnat pe portierele dreapta, în timp ce circula pe DJ 608C, din direcția Slatina Timiș către Bucoșnița.

După producerea accidentului, conducătorul auto și cei doi pasageri ar fi plecat de la locul producerii accidentului, pe jos, aproximativ 2 km. Ulterior, cei doi pasageri, un tânăr de 16 ani și o tânără de 14 ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

JCS-L.A.