Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă a trecut deja Revelionul, şi sărbătorile pe rit vechi, şi Anul Nou chinezesc, doi timişeni s-au arătat tentaţi de o anumită marcă de şampanie vândută de un supermarket din cartierul reşiţean Govândari. Şi au intrat la furat de două ori, încercând să plece cu opt sticle, valorând undeva la peste 260 de lei fiecare.

Potrivit Poliţiei, totul s-a întâmplat în 28 ianuarie, în jurul orei 15.27, când „doi bărbați de 30 și 48 de ani, ambii din județul Timiș, au fost suprinși de agenții de pază ai unui supermarket de pe raza municipiului Reșița după ce ar fi sustras din magazin mai multe sticle cu băuturi alcoolice“.

Oamenii legii au putut afla faptul că timişenii, unul din Remetea Mare și celălalt din Recaș, au intrat în acelaşi magazin de două ori! Prima dată au furat trei sticle, le-au lăsat în maşină, în parcare, dar nu le-a ajuns, aşa că s-au întors după alte cinci, toate de acelaşi fel, valorând în total peste 2.100 de lei. Dar au fost prinşi de personalul magazinului. Poliţiştii spun că timişenii „s-ar fi deplasat cu un autoturism, posibil cu numere de înmatriculare false, din județul Timiș până în Reșița“, fapt pentru care „au luat măsura ridicării și indisponibilizării, până la finalizarea cercetărilor, a autovehiculului folosit de cele două persoane. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii în concurs a infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, față de cei doi bărbați fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

JCS-A.M.