Doi karateka de la Sport Star, nominalizati pentru europene - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția 2014 a „Cupei Orașului Simeria“, onorată de un număr mare de sportivi, le-a a dus celor doi karateka de la Sport Star Anina, prezenți în concurs, selecționarea în Lotul României, pentru Campionatele Europene IKU-EUREKA, din Marea Britanie, de la Londra, din luna octombrie a.c.

Este vorba despre Andreea Lupu și Darius Gheralia, care s-au impus destul de lejer, la categoria 9-10 ani kumite, ocupând prima poziție. Cu acest prilej, elevii antrenorului Marian mesinschi au reconfirmat faptul că sunt în continuă ascensiune de valoare și de formă, și că, deci, pot reprezenta țara noastră la cel mai înalt nivel european, cu speranțe îndreptățite la medalii.

Andreea și Darius au avut evoluții promițătoare și la concursul de la Simeria, ne-a declarat prof. Marian Mesinschi. Astfel, avem mari speranțe că vor reuși să urce pe podiumul de premiere și la Londra“. Pentru a ne atinge acest obiectiv, în programul de pregătire, până în luna octombrie, am cuprins și un cantonament în Grecia, pe insula Thasos“.

A.R.