Doi hoţi şi trei tâlhari, prinşi într-o singură zi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOCȘA/ANINA – Oamenii legii au reuşit să dea, miercuri, de urmele a doi bocşeni de 26 şi 27 de ani, bănuiţi că în 11 şi 19 octombrie, anul trecut, au intrat prin efracţie în locuinţa altui bocşean de 40 de ani, de unde au furat bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să recupereze o parte din bunurile sustrase, respectiv două telefoane mobile, un laptop și mai multe scule electrice, reprezentând aproximativ 20% din valoarea prejudiciului, bunuri care au fost restituite persoanei vătămate. Acum, cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi se încearcă recuperarea întregului prejudiciu.

Tot miercuri, polițiștii din Anina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului doi tineri de 18 și 16 ani, bănuiți că la data de 29 ianuarie, în jurul orei 23.00, împreună cu un alt bărbat de 37 de ani, în plină stradă, l-ar fi lăsat fără 900 de lei şi fără telefonul mobil pe un localnic de 56 de ani. Cele trei persoane sunt cercetate penal, cu suportul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru tâlhărie calificată.

JCS-A.M.