Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a câștigat la limită, scor 2-1, meciul disputat în fața propriilor suporteri contra formației Millenium Giarmata, una dintre grupările aflate în partea inferioară a clasamentului Seriei a IV-a.

„Am obținut o victorie muncită. După părerea mea, ne-am dominat adversarul, chiar dacă Millenium Giarmata a deschis scorul printr-o execuție extraordinară a lui George Beloescu. Mă așteptam să fie un meci greu pentru că am avut doi jucători accidentați și unul suspendat. În momentul în care lipsesc trei fotbaliști dintr-o echipă este greu și se vede acest lucru pe teren. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, dăruire și pentru rezultat. Victoriile sunt mai frumoase atunci când sunt muncite. Nu ne gândim în acest moment la promovare. Am declarat acest lucru de când am preluat echipa. Adversarul ne-a provocat multe probleme și pe această cale aș dori să felicit și echipa din Giarmata. Cum am mai spus, m-am așteptat ca acest joc să fie greu, dar nu chiar atât de greu. Avem o bancă de rezerve destul de subțire și de aceea săptămâna trecută l-am readus la echipă pe Sebastian Velcotă. Acest jucător are nevoie și el de timp, este nepregătit, chiar dacă s-a antrenat singur timp de cinci luni. S-a simțit lipsa lui Ene la acest meci, cum de altfel s-a simțit lipsa jucătorilor accidentați și suspendați. Timp de zece etape până la meciul cu Hunedoara am jucat cu același prim 11 și este firesc să intevină și accidentările. Au fost zece meciuri în care opt sau nouă jucători am evoluat toate minutele. Suntem o echipă mică, nu avem vitamine să le dăm fotbaliștilor. Am reușit săptămâna trecută să-i vitaminizăm pe jucători, dar acest lucru ar trebui să se întâmple pe toată durata campionatului. Ne străduim să facem lucruri bune și frumoase. Obiectivul echipei mele este să câștige fiecare meci în parte. Când am preluat echipa, eram la 14 puncte de primul loc și am reușit să o duc la doar 4. Dacă am fi câștigat la Hunedoara eram la doar unul singur de Șoimii Lipova”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Tehnicianul echipei Millenium Giarmata, Răzvan Leucă, a spus după acest joc: „Și la acest meci am continuat să jucăm bine, la fel cum am început și acest retur. Am reușit în câteva etape să facem meciuri bune. Privind obiectiv, jucăm bine, dar obținem destul de puține puncte. La meciul cu Reșița cred că ne-am ridicat la înălțimea gazdelor, care, din punctul meu de vedere, este una dintre formațiile cele mai grele ale campionatului. Ne-am mobilizat destul de bine, dar din păcate și noi am avut câteva absențe desutul de importante. Mă declar mulțumit de cum s-a prezentat echipa mea, iar în repriza a doua am făcut pasul înapoi și datorită jocului bun prestat de Reșița”.