Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Claudiu Dolot este propunerea PNL Caraş-Severin pentru această funcţie, datorită locului 8 obţinut de filială în clasamentul naţional al PNL de la alegerile parlamentare!

 La finele săptămânii trecute, la Bucureşti, presedinţii filialelor PNL din toată ţara au stabilit căror organizaţii revin funcțiile de secretari și subsecretari de stat, șefi de agenții și autorități naționale. Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a optat pentru două astfel de poziţii.

Biroul Permanent Județean al PNL s-a întrunit luni în ședință și a analizat propunerile pentru un secretar de stat şi pentru şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. La Ministerul Dezvoltării, Andrei Ungur devine secretar de stat, despre profesionalismul lui vorbindu-se des în ultima vreme. Surprinzător chiar şi pentru liberali a fost faptul că propunerea PNL Reşiţa pentru șefia Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului a fost Claudiu Dolot, șef al BCR, sucursala Caraș-Severin, propunere aprobată în unanimitate de către BPJ. Claudiu Dolot a fost membru PNL, iar când nu a mai fost din cauza poziţiei bancare, mereu s-a arătat un susţinător al liberalilor.

„Nu ştiu ce va fi, oricum este o mare responsabilitate să asiguri protecţia consumatorilor români la nivel european. Mi se pare o mare provocare pentru care le mulţumesc prietenilor şi camarazilor mei din PNL pentru încredere. Experienţa acumulată în domeniul serviciilor bancare îmi va fi de folos“, ne-a declarat viitorul preşedinte al ANPC, Claudiu Dolot.

„Si Andrei Ungur ca secretar de stat, şi Claudiu Dolot ca preşedinte cu rang de secretar de stat, alături de toţi colegii care vor veni la Bucureşti, sunt liberali ce vor reprezenta cu cinste judeţul Am încredere în toate propunerile făcute de camarazii mei“, a spus şeful PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

Tot luni, liberalii cărăşeni au mai votat şi alte propuneri, cum ar fi Andra Pleşa pentru funcţia de vicepreşedinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate (ANPA), Cristian Gâfu pentru o nouă nominalizare ca prefect al judeţului Caraş-Severin, dar şi susţinerea pentru Magda Lungu şi Horia Irimia în anumite funcţii din diferite ministere.

JCS-Nina Curiţa