Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Asta ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G din Caransebeş, acum, la aniversarea a patru ani de activitate

7 februarie este zi aniversară pentru Salonul Diva B & G. „O sărbătoresc în fiecare an şi aşa voi face mereu. Azi sunt patru ani de când am îndrăznit să îmi transform visul în realitate, de când am făcut primul pas spre ceea ce înseamnă o afacere de succes. Şi nu sunt lipsită de modestie, chiar am o afacere de succes. Pariul făcut atunci cu mine l-au câştigat doamnele care mi-au călcat pragul, care au crezut şi cred că frumuseţea ţine de respectul de sine. Şi le mulţumesc, mai ales pentru faptul că încrederea lor în munca mea mi-a dat aripi“, ne-a spus Geta Stan.

Ce înseamnă Salonul Diva după patru ani de activitate? „Renunţări şi investiţie. Dar contează chipurile luminoase (am cliente, doamne din judeţ, din Timişoara, din străinătate, din diverse domenii de activitate), zâmbetele armonioase, credinţa că nimic nu este imposibil. Aşa cum v-am mai spus, pe tot parcursul acestor ani, am crescut şi eu profesional, am experimentat împreună proceduri de cosmetică şi remodelare corporală noi, am achiziţionat aparatură de ultimă generaţie. Mulţumesc pentru toate astea lui Dumnezeu, mamei mele, fiicei mele şi tuturor oamenilor care, fie şi printr-un zâmbet, mi-au arătat că frumuseţea trebuie să o ai în suflet pentru a o putea dărui. Dragi doamne, sunaţi la 0724850733, eu vă aştept la Salonul Diva B & G . Şi nu uitaţi că marţi inaugurăm cel mai modern aparat de remodelare corporală din Vestul României. Sculptorul vă aşteaptă!“, ne-a spus şefa Salonului Diva. Întrebată ce simte în aceste momente, Geta Stan a mai adăugat doar atât: „Zâmbesc! Am reuşit!“.