Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Tinerețea și dorința de a schimba în BINE municipiul de pe malul Bârzavei au fost doar câteva din motivele care l-au făcut pe Nelu Popa să-l coopteze pe Cosmin Măruță în ECHIPA liberală de la Consiliul Local Reșița!

Antreprenor de succes și cu o experienţă de peste 15 ani în mediul privat, Cosmin Măruţă este creatorul brandurilor reșițene Marcos Imobiliare și Marcos Apartments Reșița – cu acesta din urmă reuşind să fie pionier în activitatea de regim hotelier din Reșița, şi a decis să facă pasul spre politică pentru că ştie că adevăratele schimbări în bine ale comunității pot fi făcute doar prin implicare directă. Înainte de a face acest pas, Cosmin a semnalat mai multe deficiențe la proiectul pentru reintroducerea tramvaiului în municipiul de pe Bârzava. Și a luat-o așa cum a învățat la școală: constructiv, ierarhic și abordând prima data administrația locală. Spre surprinderea lui, primarul Popa l-a primit în biroul său și i-a ascultat păsurile și, împreună cu ECHIPA edilului, au corectat deficiențele semnalate de Măruță. După mai multe întâlniri, Nelu Popa a simțit că Măruță este omul de care ECHIPA sa are nevoie și i-a făcut o invitație antreprenorului reșițean pentru a se alătura ECHIPEI de consilieri.

„Nu am stat niciun moment pe gânduri când mi s-a făcut această propunere și am acceptat fără rețineri. M-am bucurat în 2016 când un antreprenor(n.r. Nelu Popa) a câștigat fotoliul de primar și pot spune că ECHIPA acestuia nu m-a dezamagit niciun moment. Am vizitat foarte multe locuri frumoase și dezvoltate din Europa și pot spune cu tărie că și la noi SE POATE! Sunt convins că acceptarea me va fi benefică pentru orașu nostru și-i asigur pe reșițeni că voi fi vocea lor în relația cu primăria, cu idei şi soluţii pentru un oraş în care aceştia să fie mândri că locuiesc.”, mărturisește noul venit în ECHIPA lui Nelu Popa.

Cosmin Măruță este un tânăr născut, crescut și educat la Reșița, cu studiile universitare la Timișoara, absolvent al Facultății de Științe Economice, specializarea Economia Comerțului,Turismului și Serviciilor, cu master în Administrarea Afacerilor, în prezent finalizând al doilea master, cel de Politici Publice și Advocacy în cadrul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării.

Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL. Cod mandatar financiar 21240015