Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultima perioadă, Serviciul de Deszăpezire a continuat cu străzile în pantă şi cu cartierele aparţinătoare.

Într-un interval de 24 de ore, din dimineaţa de 7 până în cea de 8 ianuarie, atât pe timpul zilei cât şi noaptea, au continuat intervenţiile pentru activitatea de deszăpezire şi de combatere a poleiului prin intermediul Serviciului Public-Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire. În acest sens, pentru combaterea poleiului, s-a acţionat cu material antiderapant cu şase utilaje dintre care trei autobasculante cu lamă şi răspânditor, trei autobasculante cu împrăştiere manuală.

De asemenea, s-a intervenit cu material antiderapant pe următoarele străzi în pantă din municipiul Reşiţa:

– zona Dealul Mare: străzile Rândul I, Rândul II, Rândul III, Vârfului, Vântului etc.;

– zona Muncitoresc: străzile Ceretului, R. Ladea, N. Grigorescu, Vânătorilor, Rândunica, Zorilor etc.;

– zona centrală: străzile G. Coşbuc, M. Eminescu, D.Gherea, Butovăţ, Roşiorilor, Salcâmilor etc.;

– Poiana Golului;

– zona Moroasa: străzile Cpt. I. Poptelecan, Caen, Codrului, Nalbelor;

– cartierele aparţinătoare: Doman, Secu, Cuptoare, Ţerova.

„Se asigură permanenţa în cadrul Serviciului Public-Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire, în schimburi de 12 ore. În perioada următoare, vor continua acţiunile pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului atât pe arterele de circulaţie, cât şi pe aleile din parcuri, podeţe şi scările de pe raza municipiului Reşiţa“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

3 Comments

    • serban cosmin Reply

      NIMENI…EU locuiesc in panta(strada este on panta) ca doar relieful Resitei nu este ȘESUL…NU S-A curatat nicodata zapada si nici macar o lada cu nisip antiderapant nu se pune…ca cei care locuiesc acolo sa le imprastie… si e vorba de cenrtul orasului zona LIDL … trotuarele au fost desfintate de catre proprietarii noi…si ce daca nu le atyrage nimeni atentia ca ….ar trebui trotuarele distruse sa le refaca…dar cine sa le dee dispozitii…ca domnii le lor au PILE…

  1. Poate luati o lopata si va deszapeziti trotuarul de langa casa ,,harnicilor”. Mergeti pe strazile unde locuiesc germanii sa vedeti diferenta intre oamenii gospodari si……Eu propun sa stati pe buda sa vina primaria sa va stearga la fund.

Adaugă comentariu