Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Joi, procurorii DIICOT, cu sprijinul ofiţerilor DGA, au percheziţionat mai multe primării și alte instituții publice din Caraș-Severin. Potrivit pressalert.ro, sunt vizate și servicii deconcentrate, Ministerul Afacerilor Interne, IGPR, Ministerul Pădurilor sau Societatea Națională de Radiodifuziune!

Acțiunea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism ar avea în vedere achiziții publice făcute cu încălcarea legii, potrivit pressalert.ro, respectiv presiunile făcute de conducerea PSD Caraș-Severin pentru ca șefii serviciilor deconcentrate din Caraș-Severin din momentul preluării puterii politice de către Luminița Jivan să fie înlăturați.

Joi, la audieri au fost duși primarii comunelor Fârliug şi Târnova, jurnalistul Sergiu Taban, dar şi fostul inspector şcolar general, Marius Cornici. Vineri sunt aşteptaţi la audieri şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, senatorul Ionuţ Chisăliţă şi fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu. Acesta a recunoscut la Antena 3 că a fost citat și el „la o anchetă, a nu știu câta, deschisă vizavi de colegii mei de la PSD Caraș. Știu că jumate din conducerea județeană a partidului e chemată la audieri. În citație nu scrie pentru ce ești chemat. Dosarul este făcut în 2019, decembrie”.

Deputatul Luminiţa Jivan ne-a confirmat că mâine merge la audieri, nu ştie despre ce este vorba, însă vineri va da mai multe detalii, după ce iese de la audieri. „Chiar nu ştiu ce se întâmplă“, ne-a spus şefa PSD Caraş-Severin.

JCS-N.C.

2 Comments

  1. Poate aflaţi acum şi de cazul finului primarului PSD Francisc Boldea de la Lugoj,jurnalistul Ion Moldovan,angajat de acesta la Radio Reşita ca să transmită,în acelaşi spirit editorial social democrat,laudele şi realizările celor de la PSD în eterul bănăţean.

  2. Felicitari DICOT,….Vela sper sa invete ceva din ancheta asta, cred ca urmeaza la rind, vezi ultimele schimbari de la politia CS, Directia Silvica, DSV, Inspectorat scolar, directori de licee si scoli, sefi de ocoale silvice, ……etc
    Alt partid , aceleasi metehne, ……, votati DICOT, politicienii nu merita…!!!!

Adaugă comentariu