Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei doi înotători reșițeni, alături de antrenoarea Nadia Câmpan, au fost premiați de Direcția Județeană pentru Sport Caraș-Severin pentru rezultatele deosebite obținute în competițiile din anul 2021!

„Aș dori să-i felicit pe Denis Popescu și Roberta Baciună, dar și pe antrenoarea Nadia Câmpan, care în anul 2021 au avut rezultate deosebite la înot. Direcția Județeană pentru Sport Caraș-Severin s-a hotărât să-i premieze, totuși destul de târziu. Acest fapt s-a datorat despărțirii dintre Ministerul Sportului și cel al Tineretului. Aș dori să-l felicit pe Denis Popescu, care a obținut mai multe titluri de campion național la tineret, dar și la seniori. Denis și Roberta sunt doi sportivi extraordinari pentru Clubul Sportiv Școlar Reșița, ei fiind pregătiți de o antrenoare foarte bună. Sunt sigur că rezultatele bune ale celor doi sportivi vor apărea în continuare”, a declarat prof. Dorin Voina, inspector DJS-CS.

Antrenoarea celor doi sportivi, Nadia Câmpan, a spus: „Mulțumim Direcției pentru Sport pentru această bucurie, pentru această premiere. Sunt fericită pentru că am reușit să-i duc pe acești sportivi până la vârsta de 18 ani. Totuși, din păcate, această generație iese din copilărie, iar cei doi nu vor mai putea activa la Clubul Sportiv Școlar Reșița. Mă bucur că cei doi continuă înotul, mai ales Denis Popescu, care va urma cursurile unei facultăți din București și va continua să practice acest sport. Denis va practica înotul pentru Olimpia București și va fi antrenat de Marius Grigore. Sper că va ajunge cât mai departe în acest sport și că-și va pune țeluri înalte. De asemenea, Roberta Baciună, multiplă campioană națională, ne-a făcut multe bucurii de-a lungul timpului și va urma cursurile unei facultăți din Cluj. Încă nu este sigură ce va face cu înotul, dar eu sper să continue să facă sport”.

JCS-Ștefan Moraru