Denis Popescu, premiat de Camelia Potec pentru performanțele din 2021 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cei mai buni înotători și antrenori ai anului 2021 au fost premiați, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern! Robert Glință și David Popovici au fost desemnați sportivii anului 2021 de către Federație, iar printre cei premiați s-a aflat și reșițeanul Denis Popescu, legitimat la CSȘ Reșița și antrenat de Nadia Câmpan!

„Am participat la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, la Adunarea Generală organizată de Federația Română de Natație, care a fost urmată de festivitatea de premiere a laureaților natației românești, pentru rezultatele obținute în anul 2021. Au fost premiați atât sportivii, cât și antrenorii lor. Printre laureați s-a numărat și Denis Popescu, legitimat la Clubul Sportiv Școlar Reșița, pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2021. Este o mândrie, o onoare să fim printre laureații Federației Române de Natație și sperăm că și anul acesta va fi unul de succes pentru Denis. Urmează Cupa României, competiție ce se va desfășura la începutul lunii iunie și care este un concurs de obiectiv pentru noi. Sperăm să fie cu noroc și să reușim să ne îndeplinim baremul pentru Europenele de seniori”, a declarat antrenoarea Nadia Câmpan.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a spus la rândul său: „Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern are o istorie frumoasă şi importantă în sportul românesc. Aceşti tineri au în spate oameni care îi ajută să devină cea mai bună versiune a lor. Felicitări şi vă transmit că suntem şi rămânem lângă dumneavoastră”.

JCS-Ștefan Moraru