Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș are pentru următoarele 30 de zile un nou manager interimar, în persoana Valentinei David. Acesta preia funcția rămasă vacantă după revocarea fostului interimar, chirurgul Gheorghe Borcean, aflat în preaviz, de către primarul Felix Borcean, în data de 25 septembrie!

Pe pagina de Facebook a spitalului, Valentina David este prezentată ca „absolventă a Şcolii Postliceale Sanitare, funcţionară în cadrul Policlinicii din anul 2004, absolventă a Facultăţii de Științe Economice (2009), absolventă a masterului Managementul serviciilor sociale și de sănătate (2013), administrator al Policlinicii 7 ani, director adjunct la Şcoala Postliceală Banatul 2 ani”.

Valentina David a candidat în urmă cu câteva zile, la alegerile locale, pe lista PSD Caransebeș pentru un post de consilier, însă nu a prins mandatul de ales local. „Ca orice unitate sanitară mare, Spitalul Municipal de Urgență avea nevoie urgent de un manager, chiar și interimar, pentru a semna documente ce țin de angajări pe perioada pandemiei, compensări de datorii și altele. Doamna Valentina David este un funcționar care activează de ceva vreme în spital, a dat dovadă de mult profesionalism, îndeplinește toate condițiile cerute de lege și, cel mai important, a și fost singura de acord să preia chiar și interimar această funcție. Îi urez succes!”, a spus viceprimarul cu atribuții de primar Marius Isac, cel care a numit-o pe Valentina David la conducerea spitalului.

Departe de a fi cârcotași, vrem doar să apreciem faptul că uneori culoarea politică nu contează și că un liberal a numit un pesedist într-o funcție, ceea ce nu e o premieră pentru spitalul caransebeșean.

JCS-Nina Curița