Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La aproape o lună de la demisia lui Marius Cornici din funcţia de inspector școlar general, astăzi a fost numită prin ordin ministerial, Carina Pristavu, managerul Liceului de Artă Sabin Pautza.

Încă de la prima oră, Carina Pristavu a primit ordinul ministerial prin care a fost numită în funcţia de inspector şcolar general, această numire fiind pentru ea mai mult decât onorantă: „Sigur, mă onorează, dat mă şi obligă, fiindcă la ora actuală sunt foarte multe de rezolvat, activitatea Inspectoratului fiind în colaps. Eu nu am ajuns la Inspectorat, sunt încă la liceu, unde încerc să mai salvez lucrurile, dar voi ajunge în cursul zilei. Cel mai mult îmi doresc să promovez competenţa“.

Postul a devenit vacant prin demisia lui Marius Cornici. Cât priveşte noul manager al Liceului de Artă, există un director delegat care este împuternicit care să preia atribuţiile de manager, membru al Consiliului de Administraţie, însă acesta încă nu a fost numit, fiindcă abia în cursul dimineţii a primit Carina Pristavu ordinul de numire la ISJ CS.

Expert în management educaţional, noul inspector şcolar general a condus mai multe instituţii şcolare, în C.V.-ul ei fiind consemnată o bogată activitate cu tinerii, o perioadă ocupându-se de taberele şcolare. Dealtfel, aşa cum ne-a declarat, cel mai bine o recomandă rezultatele în activitatea profesională.

Alexandra Gorghiu

 

1 Comment

  1. La tabere a dat concurs sau a fost numită tot politic? Întreb pentru un prieten. Ia verificati voi cred ca trei sferturi dintre profesori sînt experți din ăștia de management, că doar nu am auzit că se dă examen, ca la permise de arme, se face un dosar, vestita dosariadă. și atunci ce tot se laudă toți cu titlul asta? Asteptam CVul ei sa vedem ce rezultate a avut cu gradinitele ei doamna membra PNL. Ea zice ”sunt încă la liceu, unde încerc să mai salvez lucrurile” daca la ea la scoala trebuie salvate lucrurile ( adică sunt in pericol? deci e dezastru?) ce poate face la inspectorat dacă e în colaps?. Gîndirea negativă nu ajută, doamna educatoare!

Adaugă comentariu