Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La aproape o lună de la demisia lui Marius Cornici din funcţia de inspector școlar general, astăzi a fost numită prin ordin ministerial, Carina Pristavu, managerul Liceului de Artă Sabin Pautza.

Încă de la prima oră, Carina Pristavu a primit ordinul ministerial prin care a fost numită în funcţia de inspector şcolar general, această numire fiind pentru ea mai mult decât onorantă: „Sigur, mă onorează, dat mă şi obligă, fiindcă la ora actuală sunt foarte multe de rezolvat, activitatea Inspectoratului fiind în colaps. Eu nu am ajuns la Inspectorat, sunt încă la liceu, unde încerc să mai salvez lucrurile, dar voi ajunge în cursul zilei. Cel mai mult îmi doresc să promovez competenţa“.

Postul a devenit vacant prin demisia lui Marius Cornici. Cât priveşte noul manager al Liceului de Artă, există un director delegat care este împuternicit care să preia atribuţiile de manager, membru al Consiliului de Administraţie, însă acesta încă nu a fost numit, fiindcă abia în cursul dimineţii a primit Carina Pristavu ordinul de numire la ISJ CS.

Expert în management educaţional, noul inspector şcolar general a condus mai multe instituţii şcolare, în C.V.-ul ei fiind consemnată o bogată activitate cu tinerii, o perioadă ocupându-se de taberele şcolare. Dealtfel, aşa cum ne-a declarat, cel mai bine o recomandă rezultatele în activitatea profesională.

Alexandra Gorghiu