Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, și primarul Reșiței, Ioan Popa, au primit ieri vizita unei delegații conduse de Excelența Sa Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, întâlnirea desfăşurându-se la sediul Palatului Administrativ. Chiar în debut au fost prezentate proiectele Reşiţei şi ideile de dezvoltare și de valorificare a potențialului judeţului!

„Am profitat de această ocazie pentru a-i prezenta domnului ambasador istoria Reșiței și oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă Banatul de Munte, a declarat Ioan Popa. De asemenea, în contextul în care România își respectă angajamentul față de NATO și alocă 2% din PIB pentru investiții în apărare, am prezentat domnului ambasador potențialul fostei uzine de armament Arsenal, aflată în conservare. Această uzină poate reprezenta o oportunitate pentru un investitor strategic. Domnul Zuckerman ne-a asigurat de toată deschiderea dânsului, urmând ca pe viitor să purtăm discuții punctuale pentru a găsi proiecte comune în care să putem colabora“.

Prezent pentru prima dată în judeţ, Excelența Sa Adrian Zuckerman s-a arătat deschis și încântat de planurile ce se întrevăd pentru oraş şi judeţ.

JCS-A.M.