Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – La Campionatul Balcanic de judo, la categoria U13, două sportive din Caraș-Severin au reușit să urce pe a doua treaptă a podiumului!

Dariana Blagoe, antrenată de Sorin Păun la CS Oțelu Roșu, a cucerit medalia de argint la Campionatul Balcanic de judo U13, la categoria -40 de kg! De asemenea, Adriana Litu, la categoria +57 de kg, a obținut tot medalia de argint în cadrul aceleiași competiții și a devenit astfel vicecampioană balcanică. Litu Adriana este legitimată în prezent la CS Energetica/CSM Caransebeș și este antrenată de Radu Ion.

Competiția internațională a avut loc la Sibiu, unde pe lângă concurenții din România, au participat și sportivi din Albania, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Cipru, Grecia, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Kosovo și Turcia.

„Avem prima vicecampioană balcanică la Oțelu Roșu! Suntem extrem de mândri de Dariana Blagoe, vicecampioana balcanică! Performanța ei ne-a uimit și suntem în continuare impresionați de evoluția ei rapidă. Nu ne-am fi imaginat că rezultate atât de bune vor apărea atât de repede. Am descoperit în Dariana o copilă harnică și ambițioasă, dar am și avut norocul să avem o administrație care a înțeles că investiția în copii reprezintă cea mai eficientă metodă pentru construirea unui viitor de succes. Este deosebit de încurajator să vedem cum munca și dedicația acestui copil își găsesc recunoașterea. Îi susținem în continuare pe tinerii talentați care vor să își împlinească visele. Felicitări, Dariana, pentru această performanță extraordinară și pentru tot efortul depus pentru a ajunge aici! Mulțumim Primăria Oțelu Roșu și domnului primar Luca Mălăiescu pentru susținere!”, este mesajul postat de Club Sportiv Oțelu Roșu.

„Un sfârșit de săptămână foarte bun pentru Energetica/C.S.M Caransebeș la Balcaniada de Judo U13 +57kg , unde judoka Litu Adriana a câștigat titlul de vicecampioană balcanică. Mulțumim antrenorilor Radu Ion și Păun Sorin!
Felicitări, Adriana, ești judoka noastră de argint! Suntem mândri de tine!”, au titrat și cei de la CSM Caransebeș!
JCS-Ștefan Moraru