Daria Grigoroiu aleargă după medalii la încă două concursuri - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a reușit să câștige două medalii la Campionatele Naționale U20, atleta Daria Grigoroiu va concura la finalul aceste săptămâni și la Campionatele Naționale de seniori și tineret. Iar peste alte câteva zile, Daria va participa și la Balcaniadă, în Turcia, aceasta fiind practic ultima competiție din acest sezon pentru sportiva pregătită de Ștefan Nagy!

„La acest campionat U20 am participat la o categorie de vârstă mai mare decât a mea, dar mă bucur că am reușit să mă impun și să câștig medalia de aur în proba de 100 de metri garduri, cu un timp de 14 secunde și 61 de sutimi. În proba de 200 de metri plat am luat startul în a doua zi, unde am reușit un personal best 25 de secunde și 0.8 sutimi și astfel am obținut medalia de bronz. La sfârșitul acestei săptămâni voi participa la Campionatul Național de seniori și tineret, iar peste două săptămâni voi lua startul la Balcaniadă”, a declarat Daria Grigoroiu.

Antrenorul Ștefan Nagy are speranțe că Daria va obține o medalie și la Balcaniada din Turcia: „La acest campionat, Daria Grigoroiu a reușit să-și ia revanșa în fața sportivei care a învins-o la naționalele de juniori II și a obținut un rezultat care ne face să fim un pic mai optimiști în vederea concursului balcanic care va avea loc peste două săptămâni. Cred că vom aborda și cu o altă încredere sezonul viitor, pe care-l vom pregăti începând cu luna octombrie. Înainte de Balcaniadă va fi Campionatul Național de seniori și tineret, unde sperăm să obținem o medalie în proba de 100 de metri garduri, dar ca să fiu sincer, ne interesează mai mult concursul balcanic din Turcia”.

JCS-Ștefan Moraru