Caraş-Severin, Romania


REȘIȚA – ACS Banat Girls Reșița a pierdut, scor 3-7, partida din deplasare cu Universitatea Alexandria. Acesta a fost și ultimul meci al fotbalistelor din acest an!

Golurile formaţiei reşiţene au fost marcate de Adelina Ion, dublă, şi Nicoleta Lazăr. De la anul, Reșița va evolua în play-out-ul Ligii 1, elevele lui Amariei aflându-se în acest moment pe locul 9, cu 6 puncte acumulate. La finalul jocului, antrenorul Amariei a declarat că vor fi schimbări la nivelul lotului, dezamăgit fiind de prestația fetelor din prima parte a campionatului.

„Pe alocuri am arătat chiar bine în această partidă. Unele fete şi-au dat tot interesul, altele nu s-au ridicat la nivelul partidei şi s-a văzut în final, când scorul a luat amploare. Vom vedea cu fete mergem mai departe, deoarece în play-out ne dorim să ne întărim lotul şi totodată să reziliem nişte contracte cu anumite jucătoare care probabil nu s-au ridicat la nivelul aşteptat. Din acest motiv am şi vrut să rulez toate fetele în acest joc, să mă conving 100% că sunt anumite fete care nu au ce să caute în lotul nostru. Nu ştiu dacă vom lua însă aceste decizii până nu vom aduce alte fete, pentru că este greu să facem transferuri în Liga 1 de fotbal feminin. Fetele nu prea vor să vină la Reşiţa. Nu avem cu ce să le atragem, ştiţi că nu excelăm pe partea financiară. Ca nivel de echipă, de asemenea, nu cred că îşi doresc fete din play-off să vină să joace la noi în play-out, aşa că va fi un pic mai greu. Dar ne dorim să ne întărim, să începem o reconstrucţie, deoarece noi am mers pe ideea că, dacă am promovat cu lotul ăsta, să le dăm o şansă jucătoarelor care au dus greul până în momentul de faţă. Doar că este un alt nivel, un nivel la care nu mai merge să păcălim fotbalul, ca să spun aşa”, a declarat, după ultimul meci, antrenorul reşiţean Daniel Amariei.

ACS Banat Girls: Margarita Panova, Stefanija Roksa, Nicoleta Lazăr, Violeta Mitsul, Lidia Căuni, Elena Ruvilă (cpt.), Denisa Burdan, Daria Muntean, Rebeca Ursachi, Adelina Ion, Roxana Rotaru.

Rezerve: Francesca Kovacs, Paula Muntean, Mădălina Gânju, Daiana Crăciun, Natalija Bozilovic.

Campionatul Ligii 1 de fotbal feminin se va relua în luna februarie a anului viitor.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu