Dan Alexa: Vreau să câștig toate meciurile, dar contează și modul cum o facem! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Reșița și CSM Deva va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul din Valea Domanului!

Reșița este lider cu 34 de puncte, iar Deva este pe locul secund, cu nouă puncte mai puține. Acest meci este ultima șansă a echipei lui Ștefan Nanu pentru a mai spera să-i ajungă pe rosso-neri, care au deja un avans destul de mare. În partida din tur, echipa lui Dan Alexa s-a impus cu scorul de 2-0. Până acum, Reșița are 11 victorii și doar un rezultat de egalitate.

„Urmează meciul împotriva echipei de pe locul 2, Deva este o echipă agresivă, care-și va vinde scump pielea. Cu siguranță ca va încerca să câștige, pentru a se apropia de noi. Pentru Deva acum este momentul cel mai important și jocul de sâmbătă va decide dacă rămâne sau nu în lupta pentru primul loc. Deva este o echipă foarte ambițioasă, o echipă creată după asemănarea antrenorului Fane Nanu. Adversara noastră este foarte bine pregătită fizic, iar pentru noi este important să ne menținem nivelul ultimelor jocuri. Noi suntem în grafic, am crescut ca și joc și ca și rezultate avem doar un egal. Trebuie să menținem ritmul până în iarnă, iar apoi va veni acea perioadă de pregătire, când vom încerca să fim cât mai bine antrenați pentru play-off. Aboubacar a intrat la antrenamentele normale și vom vedea dacă va fi apt la ora jocului. Alte probleme medicale nu sunt. Avem un avans de nouă puncte și pe mine mă interesează ca să avem o creștere de formă de la joc la joc. Le-am transmis jucătorilor că-mi doresc să câștig, dar contează și modul cum o facem. Vreau să câștigăm toate meciurile până la final. Până acum echipa a fost motivată, iar cu cât ne apropiem mai mult de baraj, această motivație tot crește. Cu siguranță că în iarnă vom mai aduce doi sau trei jucători, care să ne crească nivelul”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru