Dan Alexa: Cheia jocului cu Pandurii II va sta în atitudinea noastră! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul „Mircea Chivu”, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu II, în etapa a V-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Echipa pregătită de Dan Alexa pare cea mai în formă echipă din serie, având cea mai bună apărare, cu doar un singur gol primit, și vine după un succes cu scorul de 2-0 cu CSM Deva. Formația din Târgu Jiu a înregistrat o victorie cu scorul de 2-1 cu Jiul Petroșani în etapa precedentă, dar este pe locul șapte, în timp ce Reșița este lider, cu maximum de puncte.

„Pandurii Târgu Jiu II este o echipă imprevizibilă, cu jucători tineri, iar câțiva au jucat și la nivelul Ligii 1. Pandurii II și-a câștigat ultimul joc și trebuie să tratăm acest meci foarte serios. Cheia jocului va sta în atitudinea noastră și cât de serios privim noi jocul acesta. Am câștigat două deplasări grele și trebuie să câștigăm și acest joc. Nu au valoare cele șase puncte obținute în cele două deplasări dacă nu vom lua cele trei puncte cu Pandurii II. Pentru minte este important faptul că am arătat o anumite consistență în ultimele jocuri, începem să ne omogenizăm, lucru pe care nu l-am avut la începutul campionatului. Important pentru mine este ca echipa să arate determinare și să trateze jocurile foarte serios. Trebuie să avem o constanță în joc, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, deoarece până acum n-am câștigat absolut nimic. Faptul că suntem pe primul loc acum pentru mine nu înseamnă nimic. Avem patru victorii, dintre care am câștigat două deplasări, deci se poate spune că suntem echipa cea mai în formă din serie. Am bătut la Deva în deplasare, printr-un joc nu spectaculos, dar bun. Cred că am dovedit pe tot parcursul meciului că suntem echipa mai bună. Important pentru mine este jocul următor și cred că echipa mea poate să crească mult mai mult, iar așteptările mele de la băieți sunt foarte mari”, a declarat Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru