Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Asta le-a spus social-democratul Gavrilă Ardelean liberalilor, în ședința în care s-au validat mandatele celor doi noi consilieri locali PNL de la Caransebeș

Cu dedicație pentru prefectul Matei Lupu, de la unii foști colegi de partid. Așa s-ar putea traduce vorbele consilierului PSD Caransebeș, Gavrilă Ardelean, la adresa prefectului de Caraș-Severin. Chiar dacă au încercat să trateze cu eleganță subiectul și să lase să se înțeleagă că decizia prefectului de a înceta mandatele foștilor liberali Ioan Pop și Toma Tămășilă e una corectă, social-democrații caransebeșeni nu se așteptau ca Matei Lupu să dea dovadă de atâta promptitudine și să răspundă în doar două zile solicitării liberale. Dascălu şi colegii sperau ca Lupu să tragă de timp, iar social-democrații să păstreze cât mai mult majoritatea în Consiliul Local.

Cum așa ceva nu s-a întâmplat, social-democratul Ardelean a răbufnit la adresa prefectului Lupu: „Dacă prefectul e pe mână cu voi… Adică cum să valideze prefectul un consilier care nu a participat la alegeri? (N.R. – Alexandru Stănescu s-a aflat pe lista PNL pe poziția cu nr. 15 la alegerile locale din 2016)”. A intervenit liderul grupului PSD, Florin Bogdea, care l-a calmat pe colegul Ardelean: „Dle consilier, nu are rost să intrăm în dispute…”.

Ca fapt divers, declarația de nemulțumire la adresa prefectului Matei Lupu a fost făcută de Gavrilă Ardelean după ce acesta votase validarea liberalului Alexandru Stănescu.

Adaugă comentariu