Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, Cupa Firmelor și Instituțiilor la fotbal în sală a fost câștigată de Fortuna C&D. Pe locul secund s-a clasat Dera Viky & Vio 2013 SRL, iar podiumul a fost completat de Borka Transport Carașova.

La startul competiției s-au înscris 12 echipe, împărțite în patru grupe. Grupa A: Biacos Dadylira SRL, Granitul Surduc SRL, Fortuna C&D SRL; Grupa B: Borka Transport Carașova, Consiliul Județean Caraș-Severin, Inspectoratul de Poliție Județean; Grupa C: Humanitas Prodeo, Proiect Metal SRL, Dera Vicky SRL; Grupa D: Piețe Reșița, TUR Reșița, Steaua Prigor SRL. Partidele s-au desfășurat în sălile de sport ale Liceului Teoretic „Mircea Eliade” și Liceului de Artă „Sabin Păuța”.

„În weekend am demarat o acțiune mai complexă, când am organizat prima ediție a Cupei Firmelor și Instituțiilor. Suntem bucuroși că au răspuns prezent 12 echipe și vrem să păstrăm tradiția de fotbal în sală. Sperăm ca fiecare societate comercială sau instituție publică de pe raza județului Caraș-Severin să participe în viitor la această competiție. Este foarte importantă mișcarea și competiția în orice instituție. Turneul a decurs fără probleme, a dominat fair-play-ul, adică acesta a fost și scopul. Am acordat cupe și medalii pentru primele trei locuri și am oferit și câteva premii speciale. Aș dori să felicit toate firmele și instituțiile care au participat la această ediție. Cred că cea mai bună echipă a învins”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Cosmin Jorz, component al echipei câștigătoare, a spus: „La această competiție am jucat pentru echipa Fortuna, care a reprezentat firma Cosmin & Denis SRL. Spre bucuria mea, se pare că acest sezon al turneelor de sală nu s-a încheiat. Ca întodeauna, Fortuna Reșița a avut ca obiectiv câștigarea turneului și mă bucur că s-a întâmplat acest lucru. Vreau să le mulțumesc băieților din echipă că au răspuns prezenți la chemarea mea și mă bucur că au fost foarte motivați să câștige această cupă”.

Nicu Belcea, care a evoluat pentru Piețe Reșița, a declarat: „A fost o competiție foarte interesantă, foarte utilă, pe care noi cei de la Piețe Reșița am îmbrățișat-o cu multă implicare. Ne bucurăm că ne-am întrecut într-un cadru oficial, la o cupă organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin. Cu această ocazie am avut ocazia să ne întâlnim cu prieteni din oraș și să facem mișcare. A fost o competiție de amatori, dar ne-a făcut plăcere să ne întrecem într-un cadru organizat”.

La finalul turneului s-au acordat și câteva premii speciale: Alexandru Ungureanu a fost desemnat cel mai bun portar, Ionuț Manci a fost ales cel mai bun jucător, iar Victor Lolea a ieșit golgheterul competiției.

JCS-Ștefan Moraru