Cum să găsiți cea mai bună saltea ortopedică - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Vă chinuiți să găsiți salteaua potrivită pentru nevoile dvs.? Cu toții avem cu toții modele de somn și cerințe diferite. Unele persoane vor beneficia chiar și de o saltea ortopedică, care vă va ajuta spatele.

Ideală pentru oricine suferă de dureri cronice de spate sau care are articulații rigide, o saltea ortopedică este o lume cu totul nouă de confort pe timp de noapte. Poate ajuta chiar și dacă suferiți de insomnie, o boală care a cuprins întreaga națiune.

Bineînțeles, trebuie să vă asigurați că alegeți salteaua ortopedică potrivită și aceasta poate fi o decizie dificilă. Atunci când achiziționați astfel de saltele Prestige, nu ar trebui să optați pentru cea mai ieftină. În schimb, trebuie să vă concentrați pe găsirea unui produs de calitate. Unul care poate oferi toate beneficiile pe care acest tip de saltea ar trebui să le ofere.

În cele din urmă, este vorba despre găsirea unei saltele Prestige care poate oferi confort și suport complet pentru spatele dvs. Saltelele ortopedice sunt extrem de cercetate, până la punctul în care fiecare aspect este atent analizat. Saltelele sunt apoi proiectate și produse pentru a corespunde tuturor descoperirilor științifice.

Saltelele ortopedice sunt doar pentru anumite persoane?

Răspunsul simplu este nu. Aceste tipuri de saltele Prestige pot fi, de fapt, potrivite pentru o gamă largă de persoane. Deoarece oferă o susținere optimă, persoanele cu diferite forme și tipuri de corp pot fi toate confortabile dormind pe o astfel de saltea.

Dar este vorba doar despre cât de mult suport poate aduce o astfel de saltea. Aceste saltele Prestige sunt, de asemenea, concepute pentru a fi de lungă durată, cu siguranță mai mult decât un produs tipic sau o piesă de mobilier. În mod obișnuit, va trebui să înlocuiți o saltea după cinci ani. Dar saltelele ortopedice sunt diferite și ar putea rezista până la 10 ani, fără nicio reducere a confortului.

Susținută de constatări medicale

Studiile au demonstrat de nenumărate ori că salteaua ortopedică potrivită poate și va oferi sprijin pentru problemele de spate. Aceasta va ajuta la reducerea presiunii asupra coloanei vertebrale și articulațiilor. Dacă sunteți mai greu, aveți nevoie de o saltea mai densă pentru a compensa. Veți descoperi că multe companii oferă de fapt o probă de somn. Acest lucru este conceput pentru a vă asigura că obțineți salteaua pentru nevoile dvs. specifice, individuale, asigurându-vă că puteți încerca înainte de a cumpăra.

Atunci când vă alegeți salteaua ortopedică, asigurați-vă și verificați dacă au experiență medicală în domeniu, dacă da, cel mai probabil sunt una dintre cele mai bune opțiuni.

Utilizarea modernă a termenului „ortopedic” a devenit în mare parte un termen de marketing.  Deoarece producătorii de saltele, în majoritatea tuturor țărilor, nu sunt obligați prin lege să furnizeze dovezi de testare sau revendicări. Astfel, ceea ce face extrem de important să vă asigurați că firma de saltele pe care o luați în considerare are o pregătire medicală în industria saltelelor.

Există diferite tipuri de saltele ortopedice?

Este important să vă gândiți cu atenție la tipul de saltele Previ pe care îl doriți. Dacă nu alegeți salteaua potrivită, aceasta nu vă va oferi nivelul de susținere pe care l-ați sperat. De exemplu, cineva va beneficia de o saltea mai moale, în timp ce cei cu dureri de spate ar putea avea nevoie de ceva mai ferm care să ofere mai mult sprijin. Trebuie să vă uitați la diferitele saltele și să o găsiți pe cea mai bună pentru dumneavoastră. Iată câteva dintre diferitele opțiuni pe care le puteți lua în considerare.

Saltea cu aer:

Unul dintre cele mai mari beneficii ale unei saltele cu aer este că puteți regla nivelurile de fermitate pe ambele părți ale patului. Acest lucru vă permite să modificați cât de moale sau fermă se simte, dar asta nu este tot. Cele mai recente modele folosesc o tehnologie modernă care creează camere de aer, permițând eliberarea unei presiuni asupra corpului. Utilizate în mod obișnuit în scopuri medicale. Este considerată în mare parte cea mai bună alegere atunci când se selectează o saltea ortopedică.

Saltea cu arcuri deschise

Aceasta este o alegere prietenoasă cu bugetul, care ar putea oferi cu siguranță un pat fantastic pentru copii sau chiar pentru oaspeți, dar s-ar putea să nu fie ceva ce vă doriți ca saltea principală. Adesea cunoscută sub numele de saltea cu spirală continuă sau chiar saltea cu spirală deschisă, acestea au un design inteligent. Piesele de metal sunt înfășurate în arcuri, în timp ce există și o tijă/un fir pentru a se asigura că își păstrează forma corectă. Sunt chiar ușor de răsturnat atunci când este necesar.

Saltea cu arcuri în buzunar

Aceasta este o saltea cu arcuri mai avansată și, din nou, poate fi potrivită pentru o gamă largă de persoane diferite. Puteți obține o saltea cu arcuri cu buzunar concepută pentru o serie de nevoi diferite, inclusiv varietăți medii, ferme sau moi. Designul acestei saltele asigură, de asemenea, că acestea sunt respirabile, ideale pentru serile fierbinți de vară. Cu toate acestea, veți avea probleme în a întoarce aceste saltele din cauza greutății, iar acestea sunt adesea umplute cu materiale naturale. Sunteți îngrijorat de problemele legate de greutate? Nu este nevoie cu aceste saltele, deoarece diferitele arcuri permit ca presiunea greutății să fie distribuită uniform.

Saltele din spumă cu memorie

Unul dintre cele mai populare modele de saltele Prestige moderne, spuma cu memorie este concepută pentru a face exact ceea ce este descris. În cele din urmă vă puteți scufunda în această saltea, astfel încât să vă îmbrățișeze perfect forma. Se poate adapta chiar și la diferite forme și temperaturi, fiind în același timp excelentă pentru persoanele care suferă de alergii. Reducând presiunea asupra articulațiilor sau mușchilor, designul de afundare poate ajuta, de asemenea, oamenii să mențină postura corectă și să doarmă drept.

Saltea din latex

Umplute cu spumă, aceste saltele sunt respirabile, așa că sunt perfecte dacă suferiți de alergii, astm sau aveți probleme cu supraîncălzirea. Aceste saltele sunt și ele durabile și sunt excelente dacă aveți nevoie de un suport solid pentru spate. Cu toate acestea, la fel ca și salteaua cu arcuri cu buzunar, ele sunt, de asemenea, suficient de grele pentru ca întoarcerea să fie dificilă.