Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Au început lucrările de remediere a degradărilor structurii rutiere pe DN 57, la Oravița, județul Caraș-Severin. Remedierea constă în frezare și transport material frezat, așternere și compactare strat de balast 0-63mm (30cm), piatră spartă 40-63mm (20cm) și așternerea unui strat de uzură de asfalt. Lucrarea este executată de Secția Producție Lucrări Drumuri din cadrul DRDP Timișoara.

După aproape 30 de ani în care acest drum a fost lăsat la latitudinea timpului, climei si traficului, factori care au contribuit major la starea dezastruoasă a acestui tronson, autoritățile au început procesul de a-l repara, și nu doar petici, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

„După multe interpelări și demersuri pe care le-am făcut în această direcție, pe DN57 au fost în sfârșit demarate procedurile de reabilitare. Pot spune că modernizarea acestui drum dovedește încă o dată că PSD se ține de cuvânt, promisiunile făcute fiind îndeplinite aproape în totalitate. Fără sprijinul președintelui PSD, Liviu Dragnea și fără implicarea activă a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care, în urma invitației mele, a venit și a văzut exact starea lucrurilor, acest proiect ar fi fost dificil, dacă nu aproape imposibil de realizat. Acest drum are o mare însemnătate pentru cărășeni, fiind zilnic tranzitat de mii de mașini, iar cei care ne conduc au înțeles acest lucru și au făcut tot ce i-a stat în putință pentru a putea ajuta această comunitate. În aproape 2 ani reabilitarea „drumului groazei” a fost posibilă, fapt ce dovedește clar că un lucru poate fi realizat dacă cei competenți vor acest lucru și fac demersurile necesare în această direcție. Pe această cale vreau să le transmit mulțumirile mele sincere tuturor celor care m-au sprijinit și s-au implicat în acest proiect. Pe viitor vă asigur că vor mai apărea multe astfel de proiecte foarte importante pentru comunitatea cărășană!“, a declarat şefa PSD Caraș-Severin, Luminiţa Jivan.

1 Comment

Adaugă comentariu