Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat joi, 18 octombrie, cu scorul de 25-24, partida de pe teren propriu cu CSM Focșani, meci din etapa a VIII-a a Ligii Zimbrilor. La partidă a asistat și noul antrenor al reșițenilor, nimeni altul decât Bojan Butulija, fostul inter al Reșiței, acum antrenor la Partizan Belgrad.

După un joc în care oaspeții au condus aproape pe tot parcursul meciului, echipa pregătită de Mihai Rohozneanu și Ilie Vaidasigan a egalat în ultimele minute, iar Alexander Starchenko a dat lovitura cu câteva secunde înainte de finalul partidei.

„A fost un meci greu și pot spune că ne-am dăruit de la începutul și până la sfârșitul acestuia. Aș dori să le mulțumesc colegilor pentru dăruire, dar și lui Mișa Rohozneanu și lui Ilie Vaidasigan pentru modul cum au pregătit meciul și pentru că au fost alături de noi. Mulțumim publicului care a venit încă din prima etapă și nu ne-a lăsat la greu. Sunt fericit că am adus prima victorie de pe teren propriu și consider că am avut o altă atitudine față de celelalte meciuri”, a declarat Alexandru Vulpe, jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în acest meci.

CSM Reșița: Paul Simulescu, Boban Vuiță, Roberto Țiu, Alexandru Boriceanu, Răzvan Daia, Eric Bărbuș, Eduard Belchite, Mihai Rohozneanu (1), Alexander Starchenko (1), Raul Heimbach (1), Lucian Ignat (2), Andrei Santeiu (2), Răzvan Mledenciu (3), Marius Bahan (4), Claudiu Dediu (4) și Alexandru Vulpe (7).

După joc, în vestiarul rosso-nerilor au venit primarul Ioan Popa, care i-a felicitat pe băieți, dar și viitorul antrenor al CSM-ului, Bojan Butulija, care își va intra, cel mai probabil, în rol de săptămâna viitoare.

Handbaliștii rosso-neri vor întâlni duminică, 10 noiembrie, în deplasare, formația CSM Vaslui.

Ștefan Moraru