Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Meciul de pe Ghencea dintre CSA Steaua București și CSM Reșița de marți, 20 august, s-a încheiat cu scorul de 2-2, în etapa a III-a a Ligii 2!

CSA Steaua a deschis scorul în minutul 16 prin Florin Răsdan, care a șutat din 6 metri și l-a învins pe tânărul portar Goga. Florian Haită a egalat repede pentru Reșița în minutul 22, dar până la pauză tot „militarii” au înscris. Păcuraru a centrat în minutul 39 dintr-o lovitură liberă, mingea a ajuns la Mihai Kereki, care a marcat din doi metri pentru 2-1 în favoarea formației antrenate de Daniel Oprița. În partea secundă a meciului, atacantul împrumutat de la CFR Cluj, Moussa Samake, a șutat printre picioarele portarului Rafael Munteanu și a adus egalarea pentru Reșița. În minutul 90, Vlad Chera ar fi putut aduce rosso-nerilor victoria, dar șutul său a fost deviat de portarul gazdelor. S-a încheiat 2-2, iar Reșița este neînvinsă după primele trei etape din Liga 2. Formația pregătită de Flavius Stoican se află pe locul 5, cu 5 puncte în cont.

„Cred că a fost un meci spectaculos atât pentru telespectatori, cât și pentru oamenii care au fost în tribună. În ceea ce ne privește pe noi, cred că am condus ostilitățile, chiar dacă am fost tot timpul conduși. Au fost luate două goluri din faze fixe și acest lucru ne dă de gândit. Trebuie să ne îmbunătățim jocul la fazele fixe. Legat de golurile marcate de noi, vreau să-l felicit pe Haită, deoarece este la a treia reușită în patru meciuri. De asemenea, vreau să-l felicit pe Moussa pentru primul lui gol în Liga 2. Am o bucurie pentru cei doi și nu numai. Am fost echipa care a încercat să joace fotbal, am avut o posesie bună, cu progresie, am lovit bara de mai multe ori și ne-am creat ocazii de poartă. A fost un meci exact cum l-am preconizat. Am vrut să facem o partidă mare și am reușit acest lucru. Pot spune că rezultatul este echitabil, dar la fel de adevărat este faptul că am fi putut să câștigăm la fel de ușor cum am fi putut pierde. A fost un meci spectaculos și vreau să felicit întreaga echipă pentru modul cum s-a comportat la acest joc. Vreau ca jucătorii să rămână concentrați, deoarece sâmbătă vom întâlni un adversar dificil, pe CSM Focșani. Chiar dacă vom juca cu o nou-promovată, vom avea un meci foarte important. Vom trata acest meci cu aceeași atitudine, deoarece avem nevoie de puncte. Obiectivul nostru pe termen lung este să fim mai buni ca anul trecut.”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița: Mat. Goga – Dolghi, Dudea (cpt.), Rimovecz – Al. Negru, Dam. Isac (D. Fărăgău 72′), Cioiu (Elton da Silva 80′), Fota (Chera 80′) – Haită, Lascu (Samake 46′), Andr. Burlacu (Tucaliuc 59′). Rezerve: Dincă – Bărboianu, M. Angelov, Doană.

CSA Steaua: Raf. Munteanu – St. Drăghici (cpt.), Vîrtej, Kereki, Nedelea – Dav. Matei (Chipirliu 33′), Dani Iglesias (Ad. Ilie 70′), Rober Sierra – Dav. Păcuraru (Raicu 70′), Ad. Popa (Nacho Heras 62′), Răsdan. Rezerve: Frănculescu – Enceanu, Ad. Pop, Beța, Dane.

Pentru Reșița urmează partida de sâmbătă, 24 august, de la ora 11, acasă, cu CSM Focșani 2007.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea