Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În timpul unui control pe linie economică la o societate comercială din Caransebeş, poliţiştii au dat peste o armă deţinută ilegal tocmai de administratorul societăţii.

De fapt, în acţiune au fost implicaţi poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Caransebeş şi cei de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, din cadrul Poliţiei judeţului, care s-au autosesizat vizavi de deţinerea fără drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizării, de către un bărbat de 53 de ani, reprezentant al societăţii.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul în cauză nu figura ca deținător legal de arme, iar arma cu aer comprimat nu figura înscrisă la nicio persoană fizică sau juridică. Arma în cauză a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării“, informează Poliţia judeţului.

A.M.