Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Este povestea uluitoare a unui tânăr de 33 de ani, din comuna Victor Vlad Delamarina, judeţul Timiş, care a condus pe DN6, în sensul giratoriu dintre Jupa şi Caransebeş ca pe tarla.

Oamenii legii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, în jurul orei 6.45, despre un accident soldat doar cu avarii uşoare, însă odată ajunşi la faţa locului au dat peste bomba infracţională. Autoturismul timişeanului zăcea în şanţul de scurgere a apei pluviale şi prezenta avarii uşoare în partea din dreapta-faţă.

„La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Victor Vlad Delamarina, județul Timiș, care, din verificările efectuate, nu este posesor de permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeș, în vederea recoltării de probe biologice. În urma verificărilor a rezultat și faptul că autoturismul aparține tatălui bărbatului care a provocat accidentul, a fost sustras și folosit fără știrea proprietarului“, ne informează Poliţia judeţului.

Acum, tânărul aventurier este cercetat penal pentru conducere fără permis, sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă.

Adaugă comentariu