Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Competiția destinată sportivilor sub 17 ani, organizată la Sala Polivalentă din Reșița, a reunit 240 de sportivi de la cele mai bune 42 de cluburi din țară!

„Organizarea a mers foarte bine, competiția de la an la an este tot mai puternică. Sportivii noștri au reușit să aducă trei medalii de bronz pentru CSȘ Reșița: Cristian Cască la categoria 55 kg, Carlos Rădulescu la categoria 48 kg și Iasmina Golea în limitele categoriei 65 kg. Ne așteptam la mai mult, dar avem acum un schimbul de generații!”, a spus antrenorul Florin Dință.

„A fost o competiție deosebită, de data aceasta organizată de Ministerul Educației, unde au participat cei mai buni copii până la 17 ani. Eu zic că a fost foarte bine organizată, dovadă că a fost a treia oară consecutiv când organizăm această finală în Reșița. Au fost meciuri atractive, sportivii s-au implicat, spectacolul a fost deosebit, iar nivelul tehnic a fost foarte bun. Au fost copii buni din țară care s-au clasat printre fruntași la Campionatele Europene sau la Campionatele Balcanice. Competiția aceasta se vrea și o verificare înaintea Campionatelor Naționale de cadeți”, a declarat și antrenorul Adrian Dacica.

Directorul CSȘ Reșița, Robert Nosal, a concluzionat: „Sportivii noștri au avut rezultate deosebite, am avut meciuri de calitate şi finale bune, iar în esenţă a fost o propagandă bună făcută sportului. Copiii s-au întrecut în fair-play, s-au întrecut în forță, în putere și au câștigat cei mai buni. Clubul nostru a obținut trei medalii de bronz, un lucru îmbucurător, deoarece schimbăm generațiile și venim cu copilași mai tineri în concursuri. Dar cel mai important lucru este faptul că Reşiţa a găzduit această finală!”

JCS-Ștefan Moraru