Caraş-Severin, Romania

ANINA – Fotbalul la Anina începe să renască, asta după ce antrenorul Nelu Badea și Cosmin Olaru, ajutați de primărie, au reușit să înființeze din nou CSO Anina, o echipă formată doar din jucători locali!

„Prin bunăvoința domnului primar Gheorghe Românu și a domnului viceprimar Daniel Danu, cărora le mulțumesc pentru încredere și susținere, am fost numit președinte la echipa la care am evoluat 20 de ani, ca jucător, iar impreună cu Cosmin Olaru ne ocupăm și de pregătirea echipei. De ce un nou început? Pentru că pentru prima oară în istoria echipei, CSO (Minerul) Anina este formată doar din fotbaliști din orașul nostru. Vrem să demonstrăm că se poate face performanță și cu fotbaliști din oraș, doar că trebuie să avem răbdare, deoarece 80% din lotul nostru este format din copii de 14-15 ani. De aceea vă așteptăm să fiți alături de echipă! Înainte de startul sezonului, Primăria Anina a făcut un efort financiar mare, pentru ca să începem campionatul într-un echipament nou Joma! Multumim pentru susținere tuturor!”, ne-a declarat antrenorul Nelu Badea.

Mai mult, eforturile depuse de Primăria Anina și conducerea clubului de fotbal CSO Anina, pentru a revitaliza fotbalul la nivel de seniori din orașul nostru , nu au rămas fără ecou printre privații din Anina!
„În acest sens, mai multe firme private, Ass Autoserv Puțul 2,V.F.Contescu Construct SRL, SC Silvani Victor, SC Rustic SRL, Oksana Alpin SRL, Pizzeria The Gallery se alătură eforturilor noastre și vor sponsoriza echipa lunar cu o  suma de bani! Mai mult, în perioada următoare Ass Autoserv Puțul 2 și V. F Contescu Construct SRL vor achiziționa și un rând de echipamente pentru echipă! La indemnizația de efort lunară pe care o primim din partea Primăriei Anina, se va adăuga încă o sumă de bani, din partea acestor firme private, cu care fotbaliștii vor fi premiați în funcție de performanțele realizate! Mulțumim acestor firme pentru că ne ajută în încercarea noastră de a promova Anina și de a forma o echipă competitivă de care să fim mândri, așa cum eram odată de Minerul Anina! Așteptăm și alte firme din oraș, care pot sponsoriza cu orice sumă echipa de seniori care este formată din copii și tineri din orașul nostru. Acest lucru va fi benefic atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru tinerii din oraș!”, a mai spus Nelu Badea.
JCS-Ștefan Moraru