Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa CSM Şcolar Reşiţa, pregătită de antrenorul Petru Panescu, a participat, timp de trei zile, la Timişoara, la etapa de zonă a Cupei Gheorghe Hagi la fotbal, ediţia 2012, competiţie rezervată micilor fotbalişti născuţi în anul 2000. Gruparea din Valea Domanului s-a alăturat reprezentantelor judeţelor Arad, Timiş, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi.

În grupa preliminară, CSM Şcolar Reşiţa a înregistrat următoarele rezultate: 1-1, cu Atletic Arad; 1-1, cu Pandurii Tg. Jiu. A urmat partida din semifinale cu Universitatea Petroşani, micii fotbalişti reşiţeni cedând cu 1-2, clasându-se, în final, pe locul al III-lea. Pe prima poziţie s-a situat Atletic Arad, care a dispus cu 14-0 de Universitatea Petroşani, calificându-se la turneul final, de la Constanţa, din luna mai a.c.

„Ne pare rău că nu am ajuns în finală, ne-a declarat antrenorul Petru Panescu. Pentru că am fi meritat măcar locul doi. Din păcate, în semifinala cu Universitatea Petroşani am ratat foarte mult, portarul partenerei de întrecere având intervenţii extraordinare. Oricum, eu sunt mulţumit de evoluţia copiilor, şi mergem mai departe“.

Adaugă comentariu