CSM Reșița, victorie imensă pe terenul Rapidului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația antrenată de Dorinel Munteanu a câștigat duminică, 8 martie, cu scorul de 1-0, în deplasare, partida cu FC Rapid București. Unicul gol al partidei a fost marcat de Laurențiu Buș, în minutul 79, cu un șut din interiorul careului de 16 metri, la capătul unui contraatac!

Rapidul a avut o posesie mai bună a mingii, chiar în prima repriză a avut și o bară. Goge a trimis un trasor de la aproximativ 25 de metri, dar mingea trimisă de el a lovit transversala. În minutul 88 al jocului, arbitrul partidei a inventat un penalty pentru Rapid, dar portarul Cobrea a reușit să apere, devenind astfel eroul rosso-nerilor. Hlistei a simulat chiar în fața centralului, în careul de 16 metri, dar în loc să primească cartonaș galben, a primit lovitură de la 11 metri. Valentin Alexandru este cel care a ratat penalty-ul.

După această victorie, CSM Reșița a urcat pe locul 15, cu 24 de puncte și este prima echipă clasată deasupra locurilor retrogradabile. La egalitate de puncte cu Reșița se află Concordia Chiajna, tocmai adversara rosso-nerilor din etapa viitoare. Partida cu Chiajna se va disputa sâmbătă, 14 martie, de la ora 11:00, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița.

Ca de fiecare dată, galeria Reșiței, condusă de Marcel Gușcă, a cântat și în Regie din primul și pânâ în ultimul minut de joc, sărbătorind victoria împreună cu jucătorii la finalul partidei.

CSM Reșița: A. Cobrea – L. Rus, A. Dudea, A. Dumitraș, R. Ispas, L. Breșneni, C. Cristea, E. Dat, L. Buș, M. Luboya, V. Astafei. Rezerve: E. Zimmerman – B. Vasiu, T. Caragea, A. Țegle, F. Dobre, D. Vădrariu, D. Ene.

JCS-Ștefan Moraru