Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus miercuri, 15 februarie, cu scorul de 7-0, în partida amicală cu CSM Lugoj, disputată pe terenul sintetic din Valea Domanului! Golurile reșițenilor au fost înscrise de Negru, Petre, Drăghiceanu, Gomboș, Velcotă și Dane „dublă”!

În acest joc, antrenorul Cheregi a folosit toți jucătorii din lot și a lăudat faptul că echipa stă bine din punct de vedere fizic.

A fost prima victorie din meciurile amicale și având în vedere precedentele jocuri de pregătire, acum, cu Lugojul, cred că rezultatul a fost conform cu realitatea. În meciul cu Lupacul știam bine că nu vom avea reacție, pentru că eram în prima perioadă de acumulare, iar în al doilea joc, cel cu Hunedoara, am făcut o primă repriză foarte bună. Meciul al treilea, cel cu Lugojul, a fost unul reușit, cu multe goluri. A fost un antrenament bun, în care am împărțit efortul în două. Am jucat în prima repriză cu un grup de jucători, în a doua repriză cu un alt grup și am încercat să planific minutele pentru fiecare. A fost un test reușit, mă bucură ceea ce am văzut. Vreau să le mulțumesc celor din Lugoj pentru faptul că au acceptat să vină și să joace la Reșița. Rezultatul nu este conform cu ceea ce a arătat echipa adversă. Noi am jucat bine și mă bucur că am marcat multe goluri. Îmi felicit jucătorii de fiecare dată când fac lucruri bune și încă nu suntem în perioada în care punem accent pe partea tehnico-tactică. Ceea ce mă mulțumește în acest moment este aportul fizic din partea jucătorilor și cred că se vede că s-a lucrat bine până în acest moment. Mă bucur că nu am jucători accidentați, ceea ce spune multe despre cum tratăm ceea ce antrenăm. Jucătorii noi creează o concurență bună și sunt sigur că-mi va fi foarte greu să aleg primul 11, dar mi-am dorit să am concurență pe fiecare post. Ne așteaptă sâmbătă următorul meci de pregătire, cel cu Viitorul Pandurii la Reșița, iar marțea viitoare tot acasă cu Buziaș, iar apoi în deplasare cu Șimian. Va urma returul cu Hunedoara și returul cu Șimian, iar apoi va începe campionatul.”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

JCS-Ștefan Moraru