Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus duminică, 20 noiembrie, cu scorul de 39-27 (23-10) în fața echipei ACS Unirea Sânnicolau Mare, în etapa a X-a a Diviziei A, Seria C! Rosso-nerii rămân în continuare lideri, cu 21 de puncte obținute în opt jocuri!

A fost un meci simplu și am avut și posibilitatea să dăm șansa și celorlalți handbaliști să joace. Mă refer aici în special la cei tineri, pe care încercăm să-i integrăm în echipa noastră. Urmează deplasarea de la Craiova și am observat că în Liga a II-a echipele se mobilizează atunci când joacă acasă. Sânnicolau și Craiova sunt echipe care anul trecut au câștigat împotriva noastră în partidele pe care le-au disputat pe teren propriu. Trebuie să tratăm serios și meciul de la Craiova și ne dorim să câștigăm. Jucătorii se prezintă foarte bine, iar din punctul meu de vedere, se vede progresul de la nivelul echipei. Este foarte greu pentru orice echipă să câștige la noi acasă”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenorul secund al Reșiței.

Experimentatul handbalist Lucian Ignat a spus la final: „Ne bucurăm că am câștigat cele trei puncte și mulțumim publicului pentru susținere. A fost o victorie muncită, ne-am implicat 100% și ne bucurăm că am reușit să facem și spectacol. Ne gândim deja la meciul de la Craiova și încercăm să venim cu puncte”.

Îmi felicit colegii că au tratat serios acest meci și pot spune că a fost un joc neașteptat de ușor. Noi am avut un meci foarte greu cu această echipă atunci când am jucat în deplasare și abia pe final am reușit să câștigăm. La meciul acesta de la noi de acasă a fost mult mai ușor. Mă bucur că reușim să ne concentrăm și să avem începuturi de meciuri foarte bune. Contează foarte mult primele minute când trebuie să fim foarte motivați. În sezonul trecut am pierdut la Craiova la un singur gol și se pare că meciurile din deplasare sunt destul de grele. După meciul de joi de la Craiova, vom juca duminică cu Târgu Jiu. Probabil meciul cu Târgu Jiu va fi în sala de la Traian Vuia, deoarece Polivalenta va fi ocupată cu un turneu de lupte”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal.

CSM Reșița: Bogdan Tomescu, Raul Heimbach (4), Alexandru Blagoe, Marius Bahan (6), Snezan Radosavlevici (3), Vlad Mănescu (1), Marian Mitran (2), Mircea Negru (7), Andrei Bondoc (2), Lucian Ignat (1), Deniss Kirsch (5), Rareș Scurt (1), Antonio Gîrban (4), Ionuț Tănasă, Dragoș Dăneasa (2) și Raul Bote (1).

Urmează partida de joi, 22 noiembrie, în care echipa pregătită de Radu Bote și Mihai Rohozneanu va juca în deplasare cu CS Universitatea Craiova.

JCS-Ștefan Moraru