CSM Reșița, start cu dreptul! Bahan: Visul nostru, prima ligă! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița s-au impus vineri, 23 septembrie, cu scorul de 39-22 (16-11), cu CSU Politehnica Timișoara, în etapa a II-a a Diviziei A, Seria C!  În prima etapă rosso-nerii au stat, deoarece Drobeta-Turnu Severin s-a retras din campionat!

Visul lui Bahan rămâne Liga Zimbrilor, vis care putea deveni realitate dacă cei care se ocupă de destinele clubului ar fi înscris echipa în primul eșalon, asta după ce Reșița a promovat în sezonul trecut în Liga Națională. Poate anul acesta avem mai mult noroc și vom putea juca, din nou, în Liga Zimbrilor.

Sincer să fiu, nu am avut emoții în privința acestui meci, deoarece știu cum ne-am pregătit. Toate săptămânile care au trecut în care noi doar ne-am antrenat cred că și-au spus cuvântul. A fost o victorie la un scor mare și cred că aceasta este diferența între noi și cei de la CSU Politehnica Timișoara. Țin să-mi felicit colegii pentru această victorie și trebuie să menționez faptul că sunt oarecum dezamăgit de unii jucători pentru că n-au fost destul de concentrați. Sunt convins că data viitoare își vor reveni și vor fi 100%. Următorul joc îl avem la Sânnicolaul Mare și trebuie să mergem acolo cu gândul doar la victorie. Din ceea ce știu, toate meciurile în acea sală sunt foarte grele, dar noi vrem cele trei puncte. În prima parte a sezonului ne dorim să avem doar victorii. Publicul a fost minunat, ca de fiecare dată de altfel. Țin să le mulțumesc spectatorilor, au venit în număr mare și sper să vină din ce în ce mai mulți la sală. Noi avem un vis și anume de a promova în prima ligă”, a declarat handbalistul Marius Bahan, care e și coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Pivotul Raul Bote a spus după prima victorie a rosso-nerilor: „Ne așteptam să începem mai greu, așa e fiecare început de campionat, dar pe parcurs ne-am mobilizat și ne-am distanțat pe tabelă. Ne-am făcut meciul mai ușor. Ne-am așteptat să câștigăm și cred că suntem favoriți în această serie. Vom vedea ce se va întâmpla. M-am acomodat bine la echipă, am mai jucat și în trecut la Reșița și nu mi-a fost foarte greu”.

CSM Reșița: Vuița Miomir, Bogdan Tomescu (1), Raul Heimbach (1), Alexandru Blagoe, Marius Bahan (5), Ionuț Tănasă, Snezan Radoslavevici (1), Mircea Negru (6), Marius Negru (7), Andrei Bondoc (2), Lucian Ignat (2), Deniss Kirsch (1), Rareș Scurt (1), Antonio Gîrban (2), Dragoș Dăneasa (1) și Raul Bote (9).

În etapa a III-a, rosso-nerii vor juca pe 2 octombrie, în deplasare, cu ACS Unirea Sânnicolaul Mare.

JCS-Ștefan Moraru