Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a terminat la egalitate duminică, 20 februarie, scor 2-2, partida amicală cu FC Brașov (Liga 2), ultima din cantonamentul din Antalya!

Formația din liga secundă a condus la pauză prin golurile marcate de Azzouzi, din penalty, şi Angelov, iar rosso-nerii au revenit în partea secundă prin „dubla” lui Mediop.

CSM Reşiţa a mai disputat alte două amicale în Turcia. Elevii lui Dan Alexa au pierdut cu 2-3 partida cu Dinamo Kiev U19 şi au remizat, scor 1-1, jocul cu FC Astana, vicecampioana Kazahstanului.

„A fost un meci împotriva unei echipe superioare nouă ca și nivel, o echipă întărită cu patru sau cinci jucători față de turul campionatului. Din păcate, n-am putut să utilizăm șase fotbaliști importanți pentru noi, ei fiind gripați. A fost un amical bun, în prima repriză Brașovul ne-a fost superioară, iar apoi în repriza secundă am reușit să dominăm noi și să egalăm pe final. A fost un cantonament reușit, iar marele plus a fost că am întâlnit adversari care ne-au pus probleme și cred că ne-am descurcat foarte bine. Din păcate, n-am putut să mă bazez pe cinci jucători pe tot parcursul cantonamentului din cauza gripei. Dudea și Velcotă au avut probleme musculare încă de la începutul cantonamentului, dar miercuri, la reunirea echipei de la Reșița, voi avea tot lotul apt. Mai avem două săptămâni până va începe campionatul și vom mai încerca să jucăm un amical la Șimian”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Micu, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Cioinac, Ciubotaru, Breșneni, Cristea, Munteanu, Mediop și Lazăr. Au mai jucat: Zimmermann, Mereu, Sima, Fota, Mura și Negru.

Primul joc oficial pentru CSM Reșița va fi pe data de 12 martie, în deplasare, cu AFC Voința Lupac.

JCS-Ștefan Moraru