Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La finalul săptămânii trecute, jucătorii pregătiți de Dorinel Munteanu s-au întors de la Vatra Dornei, iar joi vor disputa un amical cu Progresul Ezeriș. Partida de pregătire se va desfășura pe terenul sintetic din Valea Domanului, de la ora 15:00.

În această perioadă, rosso-nerii s-au mai întărit cu atacantul Luboya și cu fundașul Erychot, iar duminică echipa va pleca în Turcia, unde va susține cinci jocuri de pregătire.

„Cantonamentul de la Vatra Dornei s-a terminat și din câte am înțeles, băieții au lucrat foarte bine. Eu trebuie să fiu mulțumit de echipă în timpul campionatului. Contează foarte mult returul Ligii 2 și, de ce nu, și rezultatele din amicale. Scorurile din jocurile de pregătire vor spune unde ne vom afla la momentul respectiv. Din discuțiile purtate cu Dorinel Munteanu, echipa a corespuns la cerințele lui. Duminică jucătorii s-au întors acasă și au avut liber până miercuri. Joi vom susține primul meci amical împotriva formației Progresul Ezeriș, apoi duminică vom pleca în Turcia. O delegație de 30 de inși se va deplasa în Antalya, unde CSM Reșița va disputa cinci meciuri de pregătire. Ne așteaptă un retur greu, dar cu siguranță că va fi un retur frumos. De aceea este frumos fotbalul, pentru că oferă emoții și palpitații. Sunt sigur că Dorinel Munteanu își va îndeplini obiectivul, acela de-a nu retrograda echipa. Am transferat în această pauză competițională jucători buni, iar după părerea mea, ne vor ajuta să rămânem în Liga 2. Am mai adus jucători, este vorba despre atacantul Luboya și de fundașul Erychot. Îi vom vedea la lucru în partidele programate de-a lungul cantonamentului din Antalya. Am optat pentru un atacant și un fundaș central pentru că acestea sunt compartimentele în care suntem descoperiți. Jucătorii au fost aduși la solicitarea antrenorului, vom mai face încă unul sau două transferuri în perioada următoare”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru