Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Aerostar Bacău, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii 2. Jocul este extrem de important pentru elevii lui Adrian Falub, având în vedere faptul că Aerostar este o formație care, cel mai probabil, va juca în sezonul viitor în Liga 3, având în vedere numărul de puncte, iar Reșița se luptă pentru evitarea retrogradării!

Rosso-nerii vin după înfrângerea pe teren propriu, scor 0-1, cu Petrolul, iar Bacăul a stat în prima etapă din play-out.

„Avem o săptămână la dispoziție să pregătim următorul joc de la Bacău. Asta trebuie să facem, să mergem acolo și să obținem un rezultat pozitiv. Noi suntem la mâna noastră și dacă ne vom câștiga meciurile vom putea juca barajul”, spunea după eșecul cu Petrolul antrenorul reșițenilor Adrian Falub.

CSM Reșița este pe locul 6, cu 19 puncte în clasamentul grupei B a play-out-ului, în timp ce Aerostar este pe 7, cu doar 10 puncte. Unirea Slobozia este pe 5, cu un punct în plus față de Reșița, locul 5 fiind singurul care oferă șansa disputării unui baraj pentru rămânerea în al doilea eșalon. Slobozia va juca în etapa a II-a cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, oltenii fiind aproape siguri de prezenta și în sezonul viitor în Liga 2.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea