Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Deși Bobar și Stoican spuneau că vor trei puncte, CSM Reșița a terminat doar la egalitate partida de sâmbătă, 21 octombrie, scor 1-1, cu CS Tunari, în etapa a X-a a Ligii 2!

Prima ocazie i-a aparținut lui Mediop, care a șutat cu stângul în minutul 18, dar Isvoranu a respins. Tot Mediop a trimis peste poartă din 14 metri câteva minute mai târziu. O ocazie a avut și Negru, însă șutul său trimis de la 20-25 de metri a fost respins în dreapta de portarul oaspeților. Scorul pauzei avea să fie 0-1, deoarece în minutul 43, Robert Barfă a marcat cu capul din centrarea din corner a lui Paul Mitrică.

După o primă repriză modestă făcută de Reșița, antrenorul Flavius Stoican a fost nevoit să-i „scuture” un pic pe jucători la pauză, fapt ce a avut un efect pozitiv. În minutul 63, nou-intratul Marian Drăghiceanu a șutat plasat cu stângul din interiorul careului și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Dacă în prima repriză ambele echipe s-au anulat reciproc și a fost una echilibrată, în partea a doua a meciului Reșița a avut o posesi esuperioară. Totuși, echipa lui Stoican nu și-a mai creat șanse clare de a înscrie decât în minutul 82, când șutul lui Drăghiceanu din careu s-a dus direct în portarul Isvoranu. S-a terminat 1-1, iar acest rezultat nu o ajută foarte mult pe Reșița, care a acumulat doar 10 puncte în 10 etape. Clasamentul o găsește în acest moment pe formația din Valea Domanului doar pe locul 16.

De remarcat este faptul că Stoican a decis să-i acorde la banderola de căpitan lui Alexandru Negru, care are doar 19 ani.

CSM Reșița: I. Rus, Cega, Andr. Răuță, Rimovecz, Lascu, I. Popescu, Fr. Cristea, Chera, Ndiaye, Al. Negru (cpt.), Cip. Rus. Rezerve: Ct. Căpățână, Andr. Burlacu, Domil, Al. Sabău, Velcotă, Ardei, Dolghi, D. Fărăgău, Drăghiceanu. Antrenor: Flavius Stoican.

CS Tunari: Isvoranu, Barfă, Mih. Leca, Al. Sima, Sin, Plumbuitu, Mihăescu (cpt.), Bustea, Vas. Constantin, P. Mitrică, Ivanovski. Rezerve: Moroz, Ad. Stoian, Rogac, Florică, D. Despa, Dr. Gheorghe, Licsandru, Tache, Al. Stoian. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Urmează pentru Reșița partida de sâmbătă, 28 octombrie, din deplasare, cu Chindia Târgoviște.

JCS-Ștefan Moraru