Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 13:30, CS Corvinul 1921 Hunedoara, în Valea Domanului, în etapa a X-a a Ligii 2! Formația antrenată de Stoican este pe 5, cu 17 puncte obținute în 9 etape, în timp ce echipa lui Florin Maxim se află pe locul 7, cu 16 puncte acumulate în 8 meciuri!

Corvinul a evoluat în acest sezon în tururile eliminatorii din Conference League, după ce a câștigat Cupa României. Formația lui Maxim a eliminat Paksi FC (Ungaria) și a pierdut disputa din dublă manşă cu Rijeka (Croaţia) în turul II, dar și cu Astana (Kazahstan) în turul III.

„Corvinul Hunedoara este o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o formație care a demonstrat și are un antrenor cu care a reușit o mare performanță. Jucătorii din componența echipei sunt destul de talentați, pot spune că sunt foarte talentați. Una peste alta, Corvinul este o echipă bună, care îi are pe Manolache și Lică, fotbaliști care au făcut un sezon trecut foarte bun. Are în fața jucători periculoși gen Pârvulescu sau Lupu, doi fotbaliști foarte buni. Nu știm exact la ce nivel se află în acest moment Corvinul din punct de vedere al moralului, deoarece în ultima partidă din campionat a suferit o înfrângere. Cred că va fi un meci deschis oricărui rezultat. În ceea ce ne privește pe noi, pot spune că suntem dornici să revenim cu o victorie după această pauză datorată jocurilor echipei naționale. Vom aborda meciul cu entuziasm și încredere că vom face o partidă reușită. Sperăm să fim noi cei care ne vom bucura la final. În analiza acestui joc am fost atenți la fiecare detaliu și cred că vom face o partidă bună.”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul se confruntă înaintea acestui duel și cu câteva probleme medicale la nivelul lotului. „Avem și câteva probleme de lot. Haită a fost indisponibil în această săptămână și ținem legătura cu doctorul. Vom vedea dacă va fi apt pentru acest meci. A revenit la antrenamente Erico da Silva, dar nu este la nivelul echipei ca și ritm de joc. La partida amicală cu UTA Arad s-a accidentat Damian Isac și nu va fi pe teren în meciul cu Hunedoara. Sunt ceva probleme medicale, dar până la urmă cei care vor intra pe teren trebuie să-și facă treaba. Niciodată nu am fost omul care se plânge de accidentări, pentru că avem un lot numeros și fiecare jucător este dornic să intre pe teren și să-și arate valoarea.”, a mai spus antrenorul echipei reșițene.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu