Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat miercuri, 10 aprilie, cu scorul de 2-0, partida de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir. După această victorie, echipa antrenată de Leontin Doană a urcat în clasament pe locul al II-lea și se află la doar un singur punct de liderul campionatului, Șoimii Lipova, care are 45 de puncte. La egalitate cu Reșița este ACS Dumbrăvița, iar Gloria Cermei este pe poziția a IV-a, cu 43 de puncte.

Golurile Reșiței au fost înscrise de Marius Staicu (minutul 66) și de Sebastian Velcotă (minutul 72).

„A fost un meci important, împotriva unei echipe bune a campionatului Ligii a III-a. După cum s-a putut vedea, a fost o primă repriză echilibrată, iar în cea de-a doua, după părerea mea, am reușit să ne dominăm adversarul din punct de vedere tactic. Vreau să-mi felicit jucătorii și consider că sunt de apreciat. Sunt mulțumit de jocul echipei și avem un alt statut în acest moment. Nu mai suntem o echipă de locurile 10-11 și este normal ca celelalte echipe să se mobilizeze atunci când joacă cu noi. Atunci când câștigi nu mai contează jocul prestat de echipă, contează rezultatul final. Aș fi mulțumit să câștigăm toate meciurile, iar jocul să nu fie unul foarte bun. Degeaba practicăm un joc frumos dacă pierdem. La final rămân punctele. Din păcate, la acest joc s-a accidentat Dragoș Săulescu și va lipsi de pe teren cel puțin o lună de zile. Tot timpul am spus că nu avem ca și obiectiv promovarea, dar nu ne dăm la o parte dacă ne va obliga locul din clasament. Din acest moment, la echipă se va simți o presiune în plus. Băieții sunt conștienți că avem o șansă mare la promovare. Ar fi ceva extraordinar pentru mine, pentru echipă și pentru oraș să promovăm. Sperăm că rezultatele ne vor ajuta să promovăm. Încă nu depindem doar de noi, depindem și de rezultatele pe care le obțin și celelalte echipe. Cu Deva va fi la fel de greu și toate meciurile până la finalul campionatului vor fi la fel de dificile. Toate echipele se mobilizează. Vom încerca să-i refacem pe jucători, cu ajutorul lui Cristi Bobar am reușit să facem rost și de vitamine și sperăm ca la ora jocului cu Deva să-i recuperăm pe fotbaliști din punct de vedere fizic. De asemenea, aș dori să le mulțumesc celor din galerie și lui Marcel Gușcă pentru susținere și pentru faptul că ne însoțesc peste tot”, a declarat Leontin Doană.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Emanuel Vlădia, Hristos Vadasis, Dragoș Săulescu, Dorin Toma, Laurențiu Breșneni, Daniel Vădrariu, Marius Staicu și Daniel Dumitru Ene. Au mai jucat: Milorad Banac, Alin Babei, Sebastian Velcotă și Marius Mustețea.

Următorul joc al rosso-nerilor va fi sâmbătă, 13 aprilie, acasă, de la ora 17, împotriva echipei Cetate Deva.

Adaugă comentariu