Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida retur dintre CSM Reșița și CSM Deva va fi miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul din Valea Domanului! Rosso-nerii au câștigat jocul din tur cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0 și în acest moment Reșița are prima șansă la promovare!

„Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au fost încă o dată alături de noi în deplasarea de la Deva. Suporterii noștri au venit la meciul tur într-un număr impresionant de mare și aș vrea să le mulțumesc pentru susținerea pe care au arătat-o. Avem mari speranțe legate de partida retur, chiar dacă vom întâlni o echipă care este capabilă să producă surprize. În ciuda faptului că am fost conduși cu două goluri, am început bine partida tur, drept urmare am și reușit să întoarcem scorul și să câștigăm. Consider că CSM Deva are un joc bun în deplasare și din această cauză trebuie să fim foarte atenți în tot ceea ce vom face. În afară de Mensah, tot lotul este valid pentru acest meci!’’, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Rosso-nerii așteaptă un stadion plin, care să-i împingă de la spate spre promovarea în Liga 2!

În Valea Domanului se anunță din nou o afluență mare de suporteri. Ca de fiecare data la meciuri importante, galeria vine în sprijinul clubului și ajută la vânzarea de bilete. Astfel, MARȚI seara, între orele 18:30-21:00 și MIERCURI, între 10:00-11:30 dimineața ne vedem în fața Complexului Victoria (Govândari). De asemenea, și clubul va deschide un punct de vânzare a biletelor MIERCURI în jurul prânzului, ora și locația urmând sa fie comunicate pe pagina clubului CSM Reșița. Bilete se găsesc și la Stadionul Mircea Chivu în ziua meciului. Facem încă un apel la voi toți, suporterii CSM, pentru a participa la acest meci. La această partidă, gruparea noastră va sta din nou în mijlocul T2 și speram ca în această tribună, de unde pleacă încurajările pentru echipă, să nu mai rămână nici măcar un loc liber. Ne vedem miercuri, 07/06/2023, să purtam Metalu spre promovarea mult dorită!’’, a transmis și liderul Guardia Ultra 1995, Marcel Gușcă.

JCS-Ștefan Moraru